<>

 
 
 
A Sparta Praha a Bílí Tygrí Libereccel találkozik ma a cseh Extraligában. A hazaiak otthoni jégen erős erősek, a vendégként idegenben gyengén muzsikálnak - adja magát a tipp.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Könnyű meccs vár a Prahára

A Sparta Praha a Bílí Tygrí Libereccel találkozik ma a cseh Extraligában. A hazaiak otthoni jégen erős erősek, a vendégként idegenben gyengén muzsikálnak - adja magát a tipp.
Cseh Extraliga
Sparta Praha-Bílí Tygrí Liberec
Péntek 18:30 óra

A Sparta Praha remekül kezdte az idei szezont, 16 mérkőzés után az Extraliga első helyén áll. Eddigi mérkőzéseiből tizenegyet megnyert, jelenleg egy hatmeccses győzelmi sorozatban van. Hazai jégen kilenc meccsből nyolcszor győztesen hagyta el a Tipsport Arena jegét, egyedül a Vítkovice lepte meg. A cseh bajnokság kanadai táblázatának első négy helyén két Sparta-játékos áll, Petr Ton 14 meccsen 20 pontot gyűjtött, míg Jaroslav Hlinka 17-et. Kapusposzton a rutinos Tomás Pöpperle 92,2%-on teljesít, amivel a harmadik legjobb a stabil kapusok között, viszont váltótársa, Filip Novotny egyetlen idei meccsén 96,15%-os teljesítménnyel védett.

A Bílí Tygrí Liberec a 14 csapatos Extraliga 12. helyén áll, 16 meccsen gyűjtött 19 ponttal. Legutóbbi öt meccséből kettőt megnyert, idegenben viszont borzalmas, nyolc vendégként lejátszott meccséből egyedül a Trinec otthonában nyert még az első idegenbelin. Legponterősebb játékosa a 41 éves Petr Nedved, aki 16 találkozón 15 pontig jutott, őt Jaroslav Bartek követi 12 ponttal. A kapuban Marek Schwarz 90,4%-os védési hatékonysággal nem tartozik a jobb kapusok közé, míg Marcel Melichercik 91,7%-kal védett hat meccsén.

Tipp

Sparta Praha-Bílí Tygrí Liberec, 1 (1.50) - Betclic

A két csapat szeptember 22-én már találkozott, akkor a Liberec nyert egy izgalmas mérkőzésen 6-5-re, így most itt a lehetőség a prágaiak előtt, hogy hazai jégen elverjék a Fehér Tigriseket, hiszen a 2012/13-as szezonban mind a négy meccset a Sparta nyerte.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!