<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

BL-oddsok és esélyek: a Bayern a befutó?

A bukik szerint a Bayern München a legesélyesebb a Bajnokok Ligája megnyerésére. De melyik csapatra érdemes fogadni?

A Manchester City a Real Madriddal, az Atlético Madrid pedig a Bayern Münchennel találkozik a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A pénteki sorsoláson eldőlt, hogy a tízszeres győztes Real Madrid idegenben, míg a címvédő Barcelonát búcsúztató Atlético Madrid hazai pályán játszik az első mérkőzésen. A Tippmix szerint a legnagyobb esély arra van, hogy a Real Madrid és a Bayern München csatázik majd Milánóban a legrangosabb európai kupasorozat trófeájáért. A bajorok végső győzelmére 2.50-szeres az odds, ennyit ad arra is a fogadóiroda, hogy már Madridban, az Atlético vendégeként nyerni tud Pep Guardiola alakulata.

Ha 11. alkalommal is a királyi gárda emeli magasba a serleget, arra most 3.15-ért lehet fogadni. A legesélytelenebb csapat a Manchester City. Manuel Pellegrini gárdájának BL-sikere nyolcszoros pénzt ér, de már az is jól fizet (3.20), ha az Etihad Stadionban győzni tudnának Agüeroék a Real ellen.  Az elődöntő első mérkőzéseit április 26-27-én rendezik meg, míg a visszavágókra egy héttel később kerül sor. A döntőt május 28-án Milánóban játsszák.

Az elődöntő első felvonásának oddsai

Manchester City-Real Madrid
hazai: 3.20, döntetlen: 3.30, vendég: 2.15

Atlético Madrid-Bayern München
hazai: 2.70, döntetlen: 3.20, vendég: 2.50

A végső győztes

- Bayern München (2.50)

- Real Madrid (3.15)

- Atlético Madrid (4.65)

- Manchester City (8.00)

 
 
  • 1f12thegod2016április25.21:11ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!