<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

A Tottenham is hozhatja a kötelezőt

A bajnoki címért harcoló Tottenham a gyengélkedő West Bromot fogadja. Londoni sikerben bízunk, ám nem számítunk kiütéses hazai győzelemre.
Angol bajnokság
Tottenham - West Bromwich
Hétfő, 21:00 óra

A második helyen álló Tottenham a 15. West Bromot fogadja az angol bajnokság 35. fordulójának zárómérkőzésén. A hazaiak remek formában várják a mérkőzést, a csapat a legutóbbi öt meccséből négyet megnyert, mindössze a Liverpool ellen játszott 1-1-es döntetlent. Mauricio Pochettino legényeinek kulcsfontosságú az újabb siker, ha versenyben szeretnének maradni a bajnoki címért.

Erre minden esélye megvan a londoni gárdának, ugyanis a West Brom nincs kimondottan jó formában. Az együttes a legutóbbi öt meccsén mindössze egyetlen pontot gyűjtött. A kieséstől nem igazán kell tartania a csapatnak, ugyanis négy fordulóval a bajnokság vége előtt tíz pont az előnye a Newcastlehoz és a Sunderlandhez képest.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

1178301Tottenham és 3.5 gól alatt1.85

Jó hír mindkét csapat számára, hogy sok hiányzó egyik oldalon sincs. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Nabil Bentaleb, míg a másik oldalon Chris Brunt és James Morrison nem egészséges. A két csapat szezonbeli első meccsén 1-1-es döntetlen született. Úgy gondoljuk, a bajnoki címét továbbra is versenyben marad a Tottenham, és megnyeri az összecsapást, ám gólzáporra nem számítunk. A West Brom, bár az elmúlt hetekben négyszer is vereséget szenvedett, kettőnél nagyobb (2-0, 1-0, 2-1, 1-0) különbséggel nem kapott ki. Az Arsenal 2-0-ra, míg a Manchester City 2-1-re diadalmaskodott.

 
 
  • 1f12thegod2016április25.21:11ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!