<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ezt a tippet kár lenne kihagynod

A Novara a rájátszásra hajt az olasz másodosztályban és ennek érdekében otthon kell tartania mindhárom pontot a Perugia elleni hétfői bajnokin.
Olasz másodosztály
Novara - Perugia
Hétfő, 20:30 óra

A Novara 57 pontjával a 8. helyről várhatja a folytatást - két egységet levont tőle a szövetség. A Virtus Entella is erre a pozícióra hajt, amely ugye play offot ér a végelszámolásnál. A gárda otthon masszív, 10 siker mellet négyszer remizett és ugyanennyiszer kapott ki. A kék-fehérek formája szeszélyes, minden kimenetelt játszottak a közelmúltban, de ami fájó lehet, hogy a két utolsó túrájukon egyaránt kikaptak. A keret nem lesz teljes, minden csapatrészben van hiányzó sérülés miatt.

A Perugia 11. 51 ponttal, a rájátszásra és az osztályozóra sincs nagyon esélye. A piros-fehérek 6-3-9-es idegenbeli sorral rendelkeznek, és a formájuk hasonló mai ellenfelükéhez: totálisan kiszámíthatatlanok. Az együttesben egy csatár eltiltott lesz, két középpályás és egy bekk pedig sérült.

12114. Novara - Perugia, 1 (1.75) - Tippmix

Ősszel Perugiában is magabiztosan nyert a Novara (1-4), és az előző mérkőzéseiken is mindig a kék-fehérek győzedelmeskedtek. Ma is ezt várjuk, a motiváltabb házigazda otthon tartja a pontokat. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 1f12thegod2016április25.21:10ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!