<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Négyszeres pénz két bátor húzással

Egy foci, egy kosár. Két-három találatra fogadunk a Hull City-Brentford meccsen, az Euroliga négyes döntőjébe pedig a Barcelonát várjuk a Lok. Kubany ellenében.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

24687. Kubany Krasznodar – Barcelona, meccsgyőztes, 2 (1.95) – férfi kosárlabda Euroliga, 19:00

A döntő ütközetre tértek vissza Krasznodarba a csapatok, pedig a Barcelona nagyon nem akarta, hogy az ötödik meccs döntse el a negyeddöntő-párharcot. Minden jel arra utalt, hogy a katalánok otthon harcolják ki az Euroliga négyes döntőjét, ám múlt csütörtökön – hosszabbítás után – Barcelonában veszítettek 92-80-ra. A jelek szerint tehát ebben a csatában nem sokat számít, hogy ki a házigazda: a Barca előbb 66-61-re kikapott, majd két nappal később 92-66-ra nyert Oroszországban, hogy aztán odahaza előbb 12 ponttal nyert, majd ugyanennyivel veszített.

A Barca múlt vasárnap rangadót vesztett a spanyol bajnokságban, ám nagyon úgy fest, hogy némiképp’ feladta a Real Madrid elleni meccset. Tartalékolt ugyanis a Kubany ellen. Navarro, az öreg triplagyáros nem is lépett pályára, és egyetlen kosaras sem játszott 24 percet. Nehéz eldönteni, hogy az ötödik meccsen melyik csapat összpontosít majd jobban, mi úgy gondoljuk, a nemzetközi porondon jóval tapasztaltabb, a spanyol bajnokságot vezető Barcában lesz erő az újabb diadalhoz.

21791. Hull City - Brentford, 2 vagy 3 gól lesz (1.95) - angol másodosztály, 20:45

A 36. fordulóban elmaradt meccset pótolja a két együttes, a Hull a 4., míg a Brentford a 10. pozícióból várhatja az összecsapást. Egyértelmű, hogy a Hull a feljutásra pályázik, a liga három éllovasától jelenleg 10 pont választja el, ezt kedd este akár hétre is redukálhatja a csapat. Az osztályozós helyet azonban mindenképp meg kellene tartani, a mezőny azonban nagyon szoros, így nincs lehetőség a lazításra. A forma nem rossz, a legutóbbi 3 körben nem talált legyőzőre a csapat. A Brentford szezonja már elúszott, hiszen az osztályozós helyektől 12 pontra van, a kiesés veszélye pedig nem fenyegeti. A tavalyi 5. hely után ez csalódásnak is mondható, a gárda azonban így is masszív középcsapat az angol kettőben. Remek formában vannak a vendégek, hiszen zsinórban hat bajnokin nem találtak legyőzőre, ez pedig annak tükrében meglepő, hogy a tabella első felében nekik van a leggyengébb védelmük. A gólokra hajtunk ezen a meccsen, hiszen a Brentford eddig 24, míg a Hull 27 olyan bajnoki játszott ebben a szezonban, amely 2 vagy 3 gólt hozott. A Hull védelme ráadásul stabil, így gólzáport nem várunk, őszi közös meccsük is megállt két gólnál. Valami hasonlót várunk a kedd esti csatától is.

 
 
  • 1f12thegod2016április26.00:46ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!