<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 tipp Ausztriából és Angliából

Angol és osztrák meccsekre fogadunk kedden: a St. Pölten a feljutás reményében nyerhet, az Austria Salzburg idegenben sem esélytelen, az angol harmadosztályban pedig gólokat várunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

02360. St. Pölten - Austria Lustenau, 1 (1.85) - osztrák másodosztály, 18:30

A második helyen álló St. Pölten az ötödik Austria Lustenaut fogadja az osztrák másodosztály 30. fordulójában. A hazaiak számára kulcsfontosságú a győzelem, ugyanis azonos ponttal állnak a listavezető LASK Linz csapatával. A másodosztályból csak a győztes jut fel az élvonalba, így nem lehet hibázni a Lustenau ellen, ha a feljutásról álmodozik a Pölten. A hazaiak nincsenek rossz formában, igaz a legutóbbi összecsapásukon vereséget szenvedtek a Lieferingtől, ám előtte sorozatban három győzelmet arattak.

A vendégek öt találkozó óta veretlenek, ám mindössze kétszer tudtak diadalmaskodni. A Lustenau számára kicsit tét nélküli a találkozó, hiszen riválisukhoz képest 14 pont a lemaradásuk, míg a kieső helyektől nagyon messze állnak, 26 pontra. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Marcel Holzmann és Husein Balic, míg Mark Prettenthaler az eltiltását tölti. A másik oldalon Mario Bolter nem bevethető. A két csapat szezonbeli első meccsén 4-2-es Lustenau siker született. A Pölten a bajnoki címre és vele együtt a feljutásra hajt, s úgy gondoljuk, begyűjti a három pontot kedd este.

02363. Wiener Neustadt - Austria Salzburg, X2 (1.60) - osztrák másodosztály, 18:30

A Wiener Neustadt 35 pontjával a hetedik, bennmaradt az osztrák második ligában, de ennél többre nem volt képes a gárda. Mindvégig kiszámíthatatlanul szerepelt, hazai mutatója csak 5-3-6. A formája az utóbbi hetekben nagyon gyenge, látszik, hogy fogytán a motiváció. A salzburgiak tizenkilenc pontjukkal az utolsó előtti, kieső helyen állnak, hat pontot elvett tőlük a szövetség, így vannak ekkora bajban. Vendégségben nem erősek (3-4-7), rossz sorozatban voltak, de legutóbb nyertek kiesési rangadón Klágenfurtban. Van még esélyük a bennmaradás kivívására, ha jól hajráznak, előzhetnek. A motiváltabb látogatók nem maradnak pont nélkül.

00295. Walsall - Shrewsbury, 2.5 gól felett (1.85) - angol harmadosztály, 20:45

A negyedik fogadja a 19. helyezettet az angol harmadik vonalban. A házigazda otthon nem annyira erős (9-6-6), ennek is tudható be, hogy az egyenes ágon való feljutás elúszni látszik. A play offnak a részese lesz, A formája nem az igazi, a bajnokság hajrájára megfáradt a társaság. A vendégek ötven pontosak, még nincsenek teljes biztonságban, előnyük a kiesőkkel szemben csak ngy pont. Vendégként meglepően jók (8-6-7) sok gólt rúgnak, de azért kapnak is rendesen. A pontszerzésük benne van a pakliban, ehhez pedig gólt, gólokat kell lőniük. Három találat várható az összecsapáson.

 
 
  • 1f12thegod2016április26.00:48ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!