<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ez lehet a keddi nap egyik tutija

A két, egyaránt jó passzban lévő együttes csatájától gólokat várunk az osztrák másodosztály kedd esti meccsén!
Osztrák másodosztály
Liefering - Kapfenberg
Kedd, 18:30 óra

A Liefering 39 egységgel a 4. helyről várhatja a bajnokság hajráját az osztrák második vonalban. A társaság már esélytelen a feljutásra, ugyanakkor épp ezért futballoznak felszabadultan a piros-fehérek. A gárda otthon igencsak erős, mérlege 10-1-3, gólkülönbsége pedig 38-15! Alaposan megszórják ellenfeleiket Atangéék, akiknek az over/under mutatója 21/8. A formájukra sem lehet különösebb panasz, március közepe óta csak egyszer kaptak ki, legutóbb az akkori listavezető St. Pöltennél győztek. A keretben egy bekk és egy középpályás sérült.

A Kapfenberg a 6. 41 ponttal, különösebb tervei már nem lehetnek a szezon hátralévő részében. Idegenben meglepően erős a társulat, mérlegük 9-3-3, ehhez 31-22-es gólkülönbséget hoztak össze a fiúk. A formájuk szeszélyes, az utolsó két bajnokijukon egyaránt remiztek. A találatokkal nem fukarkodnak, over/under statisztikájuk 20/9. Egy hátvéd sérült, egy lábadozik, de még nem léphet pályára.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

03196VTöbb, mint 2.5 gól1.45

Az egymás elleni mérkőzéseik rendre eseménydúsra sikeredtek a múltban, és ma is ez vérható. Önfeledt örömfutball, legalább három góllal megfűszerezve! Tippünk: +2.5!

 
 
  • 1f12thegod2016április26.00:47ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    Tavabbra is keressuk aktiv es tudassal rendelkezo valamint tanulni vagyo tippelok jelentkezeset immar tobb honapja mukodo tippcsere csoportunkba!

    Ha erdekelnek a reszletek, kuldj egy mailt a kaczkacz kukac freemail pont hu -ra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!