<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Nem fogod elhinni, mit várunk Madridban

Az Atletico óriási küzdelemben kiejtette a rivális Barcelona csapatát, azonban az elődöntőben is kemény feladat vár rá, hiszen a Bayern érkezik hozzá szerda este.
Bajnokok Ligája
Atletico Madrid - Bayern München
Szerda, 20:45 óra

Az Atletico Madrid a bajnokságban és a BL-ben is izgalmas hetekre számíthat. A La Ligában őrzik második helyüket, az elitligában pedig a Barca kiejtésével sikerült eljutniuk az elődöntőbe. A matracosok formája zseniális, a közelmúlt eredménysorában pusztán egy gijoni vereség rontja a képet. Gabiék szervezetten futballoznak, a védelmük elképesztően jól zár - elvétve kapnak csak gólt. A Vicente Calderon igazi mészárszéknek számít, fanatikus közönségük előtt bárkit le tudnak győzni Simeone mester fiai. A keretben Godin és Tiago sérült.

A bajorok menetelnek az újabb bajnoki cím felé, a piros-fehérek tekintélyes előnnyel előzik meg a Dortmundot - szinte kizárt, hogy ezt a sanszot elszúrnák Guardiola mester fiai. A társaság a BL-csoportkört könnyedén vette, majd a Juvéval emlékezetes párosmeccsen jutott tovább. A Benfica igyekezett megnehezíteni Alabáék dolgát, de összességében a német együttes magabiztosan jutott az elődöntőbe. Idegenben sem megy rosszul Müllerékek, bár nagy kérdés, hogy mire mennek a zártan és szervezetten védekező Atleti ellen... Boateng, Benatia, Robben és Badstuber sérült, Coman szerepeltetése kérdéses.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

13883HAtletico Madrid vagy döntetlen1.45

A madridiak otthon bárkire veszélyesek, és szerintünk a Bayern életét is megkeserítik. Az odavágón nem kapnak ki Griezmannék, tippünk így 1x!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!