<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Korea ellen nem hibázhatnak a szlovénok

Kedden Dél-Korea történelmi győzelmet aratott Japán ellen, miközben az eleddig hibátlan Szlovénia váratlan vereséget szenvedett Lengyelországtól. Szerdán nem hibázhatnak a szlovének, ugyanis egy újabb vereséggel messze kerülnének az A csoportba való visszajutástól.
Jégkorong divízió 1/A vb
Szlovénia - Dél-Korea
Szerda, 16:30 óra

Szlovénia évek óta felváltva esik ki az A csoportból és jut vissza oda. Az idei vb-t egy Japán elleni 7-1-es erődemonstrációval kezdte, majd 3-1-re legyőzte Olaszországot. Kedd este váratlanul kikapott Lengyelországtól. Hihetetlenül neves csatársoruk van, a Jeglic, Ticar páros a KHL-es Slovan játékosai, míg Sabolic a napokban még cseh döntőt játszott. Legjobb játékosuk a 6 pontos Urbas (2+4), míg Verlic 2+2 pontos. Kapusaik közül Kroselj a jobb 96,55%-kal, ellenben Kristan 82,8%-a pocsék.

Dél-Korea az elmúlt vb-szezont egy osztállyal lentebb, a divízió 1/B-ben töltötte, ahonnan visszajutott. A lengyelországi vb első napján 3-2-re kikaptak túlórában Ausztriától, egy nappal később pedig 4-1-re legyőzték Lengyelországot, kedden pedig két korai japán kiállítás miatt 3-0-ra nyertek. Legponterősebb játékosuk a honosított Swift, aki 5 gólt lőtt, míg rajta kívül 4 játékos 3-3 pontos. A kapuban a szintén honosított Dalton áll, aki 1,3-as kapott gólátlaggal és 96%-kal bír.

00950. Szlovénia - Dél-Korea, 1, hendikep -1.5 gól (1.55) - Tippmix

Világbajnokságokon kétszer találkoztak az utóbbi időben, 2010-ben 8-3-ra, 2014-ben 4-0-ra nyert Szlovénia, míg 2015 novemberében 4-1-re győzött egy felkészülési tornán. A két csapat közül egyértelműen Szlovénia áll jobb erőkből, ráadásul nyerniük kell a tavaly még egy osztállyal lejjebb játszó ellenfelükhöz képest.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!