<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Angol gólok és egy német X

A német és az angol második vonalból hoztunk 1-1 merészebb tippet: előbbiben pontosztozkodást, utóbbiban pedig gólokat várunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06916. St. Pauli - 1860 München, X (3.25) - német másodosztály, 18:30

A Bundesliga 2. pénteki, 32. játéknapján a kiesés ellen harcoló 1860 München nemes feladat előtt áll, a negyedik St. Pauli otthonában kellene pontot, vagy pontokat szereznie. Abból a szempontból bizakodhatnak, hogy a hamburgiak elveszítették az esélyt a feljutásra, a harmadik, osztályozós pozíció ugyanis 9 pontra van a bordómezesektől. A münchenieknek ellenben van miért izgulniuk, hiszen a 16. hely szintén osztályozót ér, csakhogy lefelé, arról nem is beszélve, hogy a már 17., biztos kiesést jelentő Paderborn csupán rosszabb gólkülönbsége miatt szorul lejjebb... A pillanatnyi forma egyik oldalon sem az igazi, legutóbbi négy meccsükön a hazaiak 1-2-1-s, míg a vendégek 1-0-3-s mutatót tudnak felmutatni. Szerintünk a bajorok motiváltabbak lesznek, és ha ez győzelemre nem is, de egy értékes pontra elég lehet.

04487. Birmingham - Middlesbrough, 2 vagy 3 gól lesz (1.90) - angol másodosztály, 20:45

Az utolsó előtti, 45. fordulónak futnak neki a csapatok az angol kettőben, a forduló nyitómeccsén pedig az egyenes feljutásra hajtó Middlesbrough a Birmingham vendégeként lép pályára. A hazaiak számára már nincs tét, hiszen az osztályozós helyektől 10 pontra vannak, ez pedig behozhatatlan két forduló alatt. Erős középcsapat idén a Birmingham, a legutóbbi 4 fordulóban azonban képtelen volt diadalmaskodni, ennek köszönhetően úszott el az osztályozó lehetősége. A Middlesbrough jelenleg a 2. helyen áll 87 ponttal, azonban a kiélezett élboly miatt nem nagyon hibázhat. A 3. hely ugyanis már osztályozót jelent és a Brighton is 87 pontos. Az elmúlt két fordulóban csak két döntetlenre futotta a vendégek erejéből, ezzel szemben a mögöttük álló Brighton 6 ponttal gazdagodott.

A gólokban azonban nagyobb értéket látunk, mint az 1.50 körül fogadható vendég sikerben. A Birmingham ebben a szezonban 28, míg a Middlesbrough 22 olyan bajnoki játszott, amely 2 vagy 3 gólt hozott. Annak ellenére, hogy a Birmingham számára tét nélküli a meccs, a Middlesbrough számára pedig nagyon fontos a három pont megszerzése nem hisszük, hogy a vendégek parádét rendeznének, így jó eséllyel ez a meccs is megállhat 2-3 gólnál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!