<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Profitáljunk holland gólokból!

A Telstar és a Helmond is lényegében tét nélkül játszhat péntek este, így felszabadult csapatokat várunk a pályára, melyek termelhetik a gólokat rendesen.
Holland másodosztály
Telstar - Helmond
Péntek, 20:00 óra

A Telstar totálisan kiszámíthatatlan szezont futott, a 13. helye realitás. 41 pontot szerzett, otthon 7-6-4-es mérleget produkált. A formája gyenge lett a bajnokság végére, két kiadós vereséget követően ikszelt a gyengécske Oss vendégeként. Problémát jelent Michel Vonk vezetőedzőnek, hogy egy belső védője és egy jobb bekkje eltiltását tölti ma este.

A Helmond egy hellyel és egy egységgel áll jobban mai riválisánál. A piros-feketéknél február közepén edzőváltás történt, ám eleinte Remond Strijbosch sem tudott formajavulást előidézni. Néhány vereség után valamelyest jobb lett az együttes formája, de a hektikusság mindvégig jellemezte Markleték produkcióját. Az elsőszámú kapus megsérült legutóbb, rajta kívül egy támadó nem lesz bevethető.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

24903VTöbb, mint 3.5 gól2.00

A hazaiak gólkülönbsége 56-64, a vendégeké 52-58. A legutóbbi három egymás elleni csatájukban 16 találat született. Felszabadult játékot és sok-sok gólt várunk ma a két együttestől. Tippünk ennek megfelelően +3.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!