<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Itt a nap tutija? Szerintünk simán lehet

Az Almere pazar tavaszi szezonjával jó eséllyel ott lehet majd a rájátszásban, a PSV tartalékcsapata elleni meccsükön pedig a gólokra fogadunk.
Holland másodosztály
Almere City - PSV 2
Péntek, 20:00 óra

Az Almere a 10. helyre jött fel, 47 pontja van a piros-fehéreknek, tuti tagjai a play offnak, ugyanis az előttük álló együttesek nem indulhatnak a rájátszásbak (Jong Ajax és PSV). A pocsék őszt nagyszerű tavasz követte, a januárban kinevezett Jack de Gier vezetőedző remekül nyúlt a kerethez. A brigád február közepe óta csak egyszer kapott ki, legutóbb a sokkal esélyesebbnek tartott Bredától is pontot hozott. A gólokkal nem fukarkodnak Kipék, over/under mutatójuk 26/9. A keretben egy védekező középpályás eltiltását tölti majd.

A PSV második csapata nem vallott szégyent, 48 egységével a 8. helyről várja a záró fordulót. A gárda idegenben 5-5-7-es sort produkált, a formája a szezon végére totálisan hullámzóvá vált. A védelem nem állt mindig a helyzet magaslatán, gólkülönbségük 51-64. A hátsó alakzatban Pascal Jansen nem kalkulálhat egy eltiltott belső bekkel. Az együttes over/under mutatója 22/13.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

24914VTöbb, mint 2.5 gól1.45

Az ősszel idegenben nyert az Almere 4-3-ra, ebben a felállásban tavaly 2-2-re végeztek a felek. Ma is várunk gólokat, és inkább a hazaiakat érezzük esélyesebbnek...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!