<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Augsburg-Köln? Naná, hogy ez a tippünk

Két jó formában lévő csapat találkozik egymással a német bajnokság 32. fordulójának nyitómérkőzésén. Naná, hogy gólváltást várunk az Augsburg-Köln mérkőzésen.
Német bajnokság
Augsburg - 1. FC Köln
Péntek, 20:30 óra

A nyolcadik helyen álló Köln a 12. Augsburg otthonába látogat a német bajnokság 32. fordulójának nyitómérkőzésén. Mindkét csapat jó formában várja a találkozót. A hazaiak sorozatban a negyedik sikerükre hajtanak, az előző körben a Wolfsburg otthonában diadalmaskodtak 2-0-ra. A vendégek is nagyszerűen teljesítenek az elmúlt időszakban, a legutóbbi két meccsükön győzelmet arattak, ráadásul április 17-én a Mainz ellen 2-0-s hátrányból fordított a csapat, míg az előző héten 4-1-re ütötte ki a Darmstadtot.

A találkozó mindkét csapat számára kulcsfontosságú. A hazaiak a bent maradásért harcolnak. Jelenleg öt pont az előnye a csapatnak a 16., osztályozót érő helyen álló Werder Bremen előtt három fordulóval a bajnokság vége előtt, így egy újabb győzelemmel nagy lépést tenne a csapat az újabb Bundesliga tagságért. A vendégek helyzete egy fokkal jobb, a kölniek az Európa-liga indulásáért harcolna. A gárda öt pont lemaradással követi a hetedik helyen álló Schalkét.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

11163HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.60

Az Augsburg dolgát a sok hiányzó nehezítheti. Sérülés miatt nem léphet pályára Jan-Ingwer Callsen-Bracker, Alexander Esswein és Piotr Trochowski sem, míg Caiuby az eltiltását tölti. A másik oldalon lényegesen jobb a helyzet, mindössze Leonardo Bittencourt nem bevethető. A két csapat szezonbeli első meccsén 1-0-s Augsburg siker született. Figyelembe véve azt, hogy mindkét gárdának kulcsfontosságú a mérkőzés, mi gólváltásra tippelünk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!