<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Priskin: a Chelsea csinál bajnokot a Leicesterből

Hétvégi sztártippelőnk ezúttal az 52-szeres magyar válogatott támadó, a Slovant erősítő Priskin Tamás.
Újpest – Videoton, 2

- Több jó barátom futballozik a székesfehérváriaknál, akiknek természetesen drukkolok, és mivel egyébként is erősebbnek érzem a Vidit, nálam ez 2-es.

Leverkusen – Hertha, X

- Nagyszerű évet produkálnak Paliék, nagyon szurkolok nekik, hogy a befejezés is méltó legyen, de Leverkusenben nem lesz egyszerű dolguk. Egy pontra azért jók lehetnek a BayArénában.

Real Sociedad – Real Madrid, 2

- Real Madrid-szurkolóként mi mást várhatnék, mint vendéggyőzelmet! Újra nyílttá vált a bajnokság, nem szabad hibázniuk a fővárosiaknak, és szerintem nem is fognak.

Manchester United – Leicester City, 1

- Habár minden dicséretet megérdemel Claudio Ranieri alakulata, az Old Traffordot nem fogják tudni bevenni: nyernek a vörösök.

Lazio – Inter, 2

- Meggyőzőbb számomra az Inter, erősebbnek tartom a keretüket is, úgyhogy mindhárom pontot elhozhatják Rómából.

Valencia – Villarreal, 1

- A Valencia remek formába lendült a bajnoki hajrára, a Villarreal pedig alighanem az Európa-ligára koncentrál. Ez alapján hazai győzelmet várok.

Chelsea – Tottenham, 1

- A londoni rangadók mindig pikánsak, a Chelsea pedig az idénybeli gyengélkedése ellenére is borsot törhet a Spurs orra alá, amit meg is tesz szerintem. Nyernek a kékek, a sikernek pedig Leicesterben fognak örülni a legjobban...

Werder Bremen – Stuttgart, 1

- Kleinheisler Laci miatt nagyon szorítok a brémaiaknak, hazai pályán, ha nem is könnyen, de szerintem sikerül megnyerniük ezt a sorsdöntő rangadót, és nagy lépést tesznek a bennmaradás felé.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!