<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Ezt a holland tippet kár lenne kihagynod

A házigazda élcsapat, könnyedén elintézi a kiesés ellen menekülő vendégeket.
Holland bajnokság
AZ Alkmaar - De Graafschap
Vasárnap, 14:30 óra

A hazai együttes a 4. a tabellán, 53 pontos, otthoni mutatója 9-2-5. A play off biztos résztvevője, de ha botlana a hátralévő két meccsen a Feyenoord, úgy akár még a dobogóra is odaérhetne. A gyenge őszt egészen parádés tavasz követte, s noha az elmúlt hónapban becsúszott két vereség, a kudarcokat két sikerrel feledtették a piros-fehérek. A keretben egy bekk és egy támadó középpályás sérült.

A De Graafschap az utolsó előtti, 22 egység áll a neve mellett, így minden bizonnyal osztályozóra kényszerül. A Cambuurt 4 ponttal megelőzte, így jó eséllyel megússza a sima kiesést. Marad a pótvizsga, amelyben már rutinja van a kék-fehéreknek. A társulat vendégként 2-2-12-es mérleget produkált, a formája viszont önmagához képest biztató: hazai iksz a Twente ellen, majd győzelem Utrechtben - ez a négy pont nagyon kellett az utolsó helyről való elmozduláshoz. A mérkőzésen nem léphet pályára egy rutinos csatáruk és egy fontos bekkjük.

Tipp: AZ Alkmaar - De Graafschap, 1 és 2.5 gól felett (1.58)

A hazaiaknak 22/10, a vendégeknek 21/11 az over/under mérlege... Azt gondoljuk, hogy a meccset simán megnyeri az alkmaari alakulat, és a kilencven perc során lesz legalább 3 találat. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!