<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Meg fogsz lepődni, mi a tipp a La Ligában

A Depor sincs még biztonságban, de a madridiaknak még fontosabb lehet a pontszerzés. Nem is térnek haza üres kézzel a Riazorból...
Spanyol bajnokság
Deportivo - Getafe
Vasárnap, 18:15 óra

A hazai együttes 39 pontjával szinte biztos bennmaradónak tekinthető, no de az ördög nem alszik, a hátralévő három hátéknapon még egy-két egység kellene a kék-fehéreknek a teljes nyugalomhoz. A gárda igazi döntetlen-specialista, ebben az idényben már 18-szor osztozkodott meg a pontokon. Hazai környezetben 4-8-5 a vonatkozó statisztikája, a formája pedig szeszélyes: szerzett értékes pontokat vendégként, ugyanakkor a legutóbbi két fellépésén a Riazorban botlott. A keretben egy kapus sérült, egy bekk és egy támadó bevetése kérdéses.

A Getafe az utolsó előtti 32 ponttal, a kékeknek égetően szükségük van minden egyes egységre. A gárdánál edzőt váltottak a közelmúltban, érkezett Esnaider, és vele azért beindultak Scepovicék. A Real ellen ugyan még kikaptak, de utána verték idegenben a Sociedadot, majd otthon remiztek a Valenciával. A brigád eddig idegenben igencsak haloványan teljesített (2-2-13, 11-45), alig lőttek gólt, viszont rengeteget kaptak. A keretben két bekk bajlódik sérüléssel. A motivációval nem lehet probléma, ugyanis ha ma megint pont nélkül maradnak Sarabáék, szinte biztosan kizuhannak, ha viszont nyernek, több alakulatot is megelőzhetnek.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

15226VDöntetlen vagy Getafe1.55

A Depor egy ponttal letutizhatja a bennmaradást, a Getafe sem lehet elégedetlen, hiszen a hátralévő két játéknapon a Sportinggal és a Betis-szel találkozik. Azt gondoljuk, hogy Esnaider felrázza tanítványait, amely legalább egy pontra elég lesz ma a Riazorban. Tippünk így: X2!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!