<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Laza 37-szeres szorzó szerdára

Leírni is alig merjük, több mint 37-szeres odds jön össze a négy szerdai tippünkkel. Olasz kosár és török foci mellett két ötlettel is jövünk a Real-City BL-csatára.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

23144. Galatasaray - Rizespor, 2,5 gól alatt (2.10) - Török Kupa, 19:45

A döntőbe jutás a tét a Török Kupában. A Galatasaray kedvező helyzetből várhatják a találkozót, ugyanis a Rizespor otthonában 3-1-es sikert arattak. Podolskiékról ettől függetlenül nem állíthatnánk, hogy kirobbanó formában lennének. A legutóbbi öt mérkőzésükön mindössze két győzelmet arattak két döntetlen és egy verség mellett. A vendégek sem tündökölnek, a bajnokság előző fordulójában ugyan 2-0-s sikert arattak a sereghajtó Mersin felett, ám előtte háromszor is vereséget szenvedtek. A Galatasaray továbbjutása alighanem eldőlt, ám az újabb sikert nehezítheti, hogy több kulcsjátékos sem egészséges. Sérülés miatt nem léphet pályára Wesley Sneijder, Bilal Kisa, Aurélien Chedjou és Hamit Altintop sem. A másik oldalon a legnagyobb hiányzó a házi góllövőlista éllovasa a tíz találatnál járó Léonard Kweuke. A két csapat általában szoros meccseket vív egymással, a bajnokság idei szezonjában nem tudott diadalmaskodni a Galata. Isztambulban 1-1-es döntetlen született, míg a Rizespor otthonában 4-3-ra nyert a hazai csapat. Mivel a bajnokságban még odaérhetnek Sneijderék az Európa-liga selejtezőt érő negyedik helyre (a csapat lemaradása öt pont Basaksehir mögött három fordulóval a bajnokság vége előtt), s már biztos a továbbjutás, mi kevés gólos összecsapásra számítunk.

05941. Capo D'Orlando - Pistoia, 2, hendikep -3,5 pont (2.05) - olasz kosárlabda-bajnokság, 20:30

Az utolsó fordulónak futnak neki a csapatok az olasz férfi kosárlabda-bajnokság alapszakaszában, ezen a derbin pedig a 12. helyen álló fogadja a 6. helyezettet. A Capo számára már nincs tétje ennek a találkozónak, biztosan nem lesz ott a rájátszásban, és mivel még 4 csapat sorakozik mögötte, valószínűleg kiesni sem fog. A Pistoia 30 pontos, azonban a szoros mezőny miatt még nem biztos a playoff részvétele. Ugyanakkor ha itt nyerni tud, akkor biztosan ott lehet a folytatásban, ehhez pedig a forma is adott, a Sassari legyőzése komoly lendületet adhat a csapatnak. Vendégként ugyan csak 5-9 mérleget tud felmutatni, azonban a 7-7-es hazai mérleggel álló D'Orlando csapatánál még így is esélyesebb szerda este. Az erőbeli különbség és a motiváció adott, hazai környezetben egyébként nagyon simán győzött januárban a Pistoia (103-75) és szerintünk ezúttal is közé tud majd tenni legalább 4 pontot.

01331. Real Madrid - Manchester City, a Real legalább három gólt szerez (2.60) – Bajnokok Ligája, 20:45

Nagy cikkünkben minimum kétgólos madridi győzelmet jósolunk, ezzel összecseng a tippünk, hogy a Real eljut legalább három találatig. Alighanem mindenki előtt ismert, hogy szakadéknyi a különbség a Zidane-együttes idegenbeli és hazai teljesítménye közt, és a Madrid Manchesterben sem játszott alárendelt szerepet, sőt. A spanyol bajnokságban zsinórban tíz győzelemnél járnak a királyiak, az utóbbi hetekben a Bernabéuban hármat lőttek a Villarrealnak, négyet-négyet az Eibarnak és a Sevillának, illetve hetet a Celtának. Összességében 18 hazai bajnokin 67-szer vették be a riválisok kapuját Bale-ék.

Egy körrel korábban a Real Madrid 2-0-ra kikapott idegenben, majd a visszavágón 3-0-ra elintézte a Wolfsburgot. A City a BL-negyeddöntőben kettőt kapott a PSG-től Párizsban, múlt vasárnap – tartalékosan – négyet a Southamptontól a bajnokságban. Idegenben nem túl acélos a Pellegrini-csapat, amely David Silvát elvesztette, Yaya Touré ugyanakkor játszhat. A hazaiaknál Benzema és Casemiro aligha léphet pályára, Ronaldo viszont visszatér. S vele együtt érkeznek a gólok is…

01370. Real Madrid - Manchester City, Real Madrid megnyeri mindkét félidőt (3.35) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az első meccsen nem született gól, a 0–0 a spanyol együttes számára kedvező. A madridiak tartalékosan is nyerni tudtak a Real Sociedad vendégeként, Bale-ék így tartani tudják a lépést a Barca-Atleti párossal. A Bernabeuban félelmetes statisztikával rendelkeznek a királyiak, számolatlanul szórják a gólokat - legutóbb hiába érkezett a Wolfsburg kétgólos előnnyel, a végén Marceloék örülhettek. Ronaldo bevetésére van esély. A City súlyos vereséget szenvedett vasárnak (Southampton, 2–4), így a Premier League hajrájában nagyon kell koncentrálniuk, hogy megtartsák a negyedik pozíciójukat. A BL-ben eddig jól teljesítettek Nasriék, a legnagyobb skalp egyértelműen a PSG-é volt. Agüero a bajnokin pihent, ma viszont szerepet kaphat. Az angolok védelme nagyon sebezhető, ezt a Real kihasználhatja. Haza győzelem mellett az is várható, hogy a Real megnyeri mindkét félidőt.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!