<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 sportág 3 tutijára fogadunk

A magyar kosárligából, a Bajnokok Ligájából és a Norvég Kupából hoztunk 1-1 tutinak tűnő ötletet szerdára.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10424. Körmend – Zalaegerszeg, meccsgyőztes, 1 (1.50) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

A negyeddöntő legkiegyenlítettebb párharcában a Magyar Kupa-győztes Körmendé a pályaelőny, ugyanis a ZTE három vereséggel zárta a középszakaszt. Az egyiket éppen a vasiak mérték az ősi riválisra, 100-85-re diadalmaskodtak a vendégek Zalaegerszegen. Az idénybeli összevetésben még így is jobban áll a ZTE, hiszen korábban háromszor is legyőzte a horvát Teo Cizmic által irányított Körmendet.

A rájátszás persze külön csata, és mi úgy gondoljuk, az öt remek légióssal (Petty, Channels, McKinney-Jones, Dickerson, Duinker) kiálló, a vetélkedésnek a negyedik helyről nekifutó vasi alakulat előnyt szerez szerda este. Hazai oldalon mindenki bevethető, míg Bencze Tamás, a kék-fehérek edzője két perememberre, Fekete Viktorra és Gáspár Dávidra nem számíthat.

27686. Asker - Odd Grenland, 2 (1.30) - Norvég Kupa, 18:00

A norvég kupa harmadik fordulójában a harmadosztályú együttes az első liga egyik élcsapatát látja vendégül. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A hazaiak a harmadik divízióban élcsapatnak számítanak, otthon mindkét meccsüket megnyerték. A kupában egy idegenbeli sikert egy hazai, győzelem követte, büntetőkkel. A Odd a Rosenborg elsőszámú kihívója, jól is teljesít a gárda, jelenleg a második helyet foglalja el, vendégként még veretlen. A formája jó, a kupában eddig két fölényes győzelmet aratott. Ma is ez várható el a látogatóktól. Simán győznek és továbblépnek a negyedik körbe.

28781. Real Madrid - Manchester City, 9.5 szöglet felett (1.45) - Bajnokok Ligája, 20:45

Érdekes visszavágóra van kilátás, hiszen a manchesteri 0-0-al teljesen nyílt maradt a továbbjutás kérdése. A mérkőzésről részletesen írtunk itt, ezért most csak a tippel kapcsolatos információkra szorítkoznánk. Az első felvonás tapogatózó játékot hozott, ráadásul a madridi együttesben Ronaldo sem léphetett pályára, így támadásban nem mutatott túl sokat a Real. Ami meglepőbb, hogy az első félidő felében mutatott manchesteri letámadás nem tartott sokáig, pedig ez akár eredménnyel is járhatott volna. Az óvatos, tapogatózó játék akkor az első félidőben mindössze 2 sarokrúgást eredményezett, mely a 2. félidőben 10-re nőtt. Vagyis még azon az óvatos 90 perces meccsen is jött volna ez a tipp, most pedig már látni is kell valamit a csapatoktól. A Real legutóbbi 7 tétmeccsének mindegyikén összejött legalább a 10 sarokrúgás, míg a City esetében a legutóbbi 5 tétmeccsből mindössze egyszer nem. A hírek szerint Ronaldo hétfőn már teljes értékű munkát végzett és bíznak a pályára lépésében, márpedig ez támadásban komoly erősítés a Madridnak. Ezúttal is óvatos játék várható és vélhetően mindent megtesznek a csapatok majd védekezésben, így szerintünk ezúttal is jó esély van arra, hogy a 10 szögletet eléri a két együttes.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!