<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.25

Kihagyhatatlan tipp a Real-City meccsre

A Real és a City 0-0-ra végzett egymással Manchesterben, a visszavágón azonban egyértelmű madridi fölényt és magabiztos hazai továbbjutást várunk.
Bajnokok Ligája
Real Madrid - Manchester City
Szerda, 20:45 óra

Zidane csapata a BL-döntő kapujához ért. A manchesteri 0-0 nem rossz eredmény, egy győzelemmel ott lehetnek a San Siróban James Rodriguezék. A királyi együttes a bajnokságban bírja a nyomást, tartja 3. helyét, de lemaradása mindössze egy egység a Barca-Atletico páros mögött. A Bernabeu igazi mészárszékként funkcionál az idén, legyen szó a BL-ről, vagy a La Ligáról. Modricék formája egészen jó, a hét végén San Sebastianban nyertek tartalékos összeállításban (0-1). Az alapcsapatból Benzema sérült, Ronaldo is kihagyta a két legutóbbi tétmeccset, ám lapértesülések szerint ott lehet a keretben a roppant fontos ütközetben. A két támadón kívül mindenki bevethető, eltiltottja sem lesz ezúttal a madridiaknak.

A Manchester City a PSG kiejtésével történelmi tettet hajtott végre, korábban ugyanis még soha nem sikerült a négy közé jutniuk a BL-ben. A hamarosan távozó Pellegrini együttese a bajnokságban ugyanakkor botladozik, vasárnap a szentek mértek rájuk kiadós verést. A kékek védelme nagyon nem működött, Otamendi, Kolarov, Mangala és Zabaleta is betlizett - nem először az idény során. Ha nem sikerül stabilizálni a hátsó alakzatot, úgy nagyon kellemetlen kilencven perc vár Sagnáékra... Sérült Nasri, Silva, Toure és Agüero viszont ott lehet a Bernabeuban.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

01281HHendikep 0-12.25

A Real sikerét várjuk a találkozótól, akár Ronaldóval, akár nélküle. Sőt, meggyőződésünk, hogy a hispánok legalább kettővel elverik a Cityt! Mi hendis H-ra fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!