<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.80

Merész hazait húzunk a finn élvonalban

A listavezető folytathatja jó sorozatát, kevés gólos meccsen verheti az újoncot.
Finn bajnokság
Mariehamn - PK-35
Szerda, 17:30 óra

A kék-sárga-fehérek eddig remekelnek a finn élvonalban. A gárda a január elején kinevezett Kari Virtanen vezetésével 6 mérkőzést követően 13 egységgel a táblázat első helyéről várhatja a folytatást. Az új tréner összerakta rendesen a csapat védekezését, a társulat mindössze három gólt kapott eddig. A támadósor mondjuk nem brillírozik (5 találatot jegyeztek), de amíg ilyen stabil a bekksor, addig nincs ok panaszra. Otthon eddig két rangadón vannak túl Petrovicék: a Ropsot 1-0-ra verték, a HJK-val 0-0-ra végeztek. A forma jó, s noha kiestek a kupából, a múlt héten az Ilvesnél nyerni tudtak bajnokin (0-1). A keretben nincs friss sérült, és eltiltás sem nehezíti a szakmai stáb munkáját.

A PK-35 tavaly osztályozón vívta ki a feljutást, a gárda elsősorban erős hazai mutatójának köszönhetően végzett a 2. helyen a másodosztályban. Az egykori remek futballista, Shefki Kuqi tavaly januárban vette át a piros-feketéket, és eddig bizony nem lehet rá panasz. Persze, azért jobban is rajtolhattak volna a fiúk, hiszen hat bajnokin mindössze 4 egységig jutottak Miguezék, idegenben egyszer nyertek, egyszer kikaptak. Ömerék formája nem az igazi, bár továbbjutottak a kupában, a bajnokságban már három mérkőzés óta nyeretlenek, két zakó után a gödörben lévő bajnokkal remiztek otthon. Sérült és eltiltott sincs a Vantaa keretében.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

26812HMariehamn1.80
26836HKevesebb, mint 2.5 gól1.55

A Mariehamn jó passzban van, rutinosabb mai ellenfelénél. Szerintünk nyer a házigazda, és nem számolunk sok találatra, háromra semmiképpen sem...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!