<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kétszázmilliót bukhat a Dortmund összeomlásán

Egy fontból, azaz nem egész 400 forintból 208 milliót nyerhetett volna az a brit fogadó, aki a Leicester bajnoki címe mellé utólag megtette a Middlesbrough Championship-diadalát, a Real Madrid és a Dortmund európai kupasikerét. Ez utóbbi már ugrott…

Elképesztően gazdag lehetett volna az a brit úriember, aki még az idény előtt 3000-es oddsért arra fogadott, hogy a Leicester megnyeri az angol bajnokságot, majd miután érezte, hogy ez jönni fog, kombinálta a kötést a Middlesbrough másodosztályú elsőségével, valamint a Real Madrid BL- és a Dortmund Európa-liga-diadalával. Ez a négyes kötés 525 ezer fontot, vagyis 208 millió forintot ért volna...

Mint ismert, az említett négy csapatból hárman még versenyben vannak, míg a német együttes drámai csatában búcsúzott a kontinens második számú kupasorozatától, miután a negyeddöntő visszavágóján, Liverpoolban - 3-1-es vezetésről - 4-3-as vereséget szenvedett a házigazdától (összesítésben: 5-4).

A Leicester-futballisták fél kézzel már fogják a bajnoki trófeát, a Middlesbrough pedig versenyben van az első helyért. A Real Madrid szerdán az idegenben elért gól nélküli döntetlen után fogadja a Manchester Cityt a BL elődöntőjében, s továbbjutás esetén a Bayern München-Atlético Madrid párharc győztesével mérkőzik meg a fináléban.

A bátor tippelő kombinációban rakta meg a szelvényét, így még mindig esélye van arra, hogy az egy fontjából 11 746-ot, azaz 4,6 millió forintot csináljon. Ehhez az kell, hogy a versenyben lévő három együttese (Leicester, Middlesbrough, Real Madrid) révbe érjen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!