<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Három tippel 7-szeres odds

Két északi focimeccsel, illetve egy darts ötlettel érkezünk: a finneknél kevés gólt, a dánoknál hazai sikert várunk, a darts PL-ben pedig Wright diadalmaskodhat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

26759. Rovaniemi PS - Lahti, 2.5 gól felett (1.95) - finn bajnokság, 13:00

A tavalyi ezüstérmes öt mérkőzésen tízpontig jutott, így a kissé kusza finn élvonalban a forduló előtt a harmadik helyen állt (sok meccset még nem bonyolítottak le, van csapat, amelyik három találkozóval többet játszott riválisainál). A RoPs tulajdonképpen kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt, egyetlen vereségét a meglepetéscsapat Mariehamntól szenvedte el. A formája jó, két győztes bajnoki előtt viszont kiesett a kupából. A Lahti tavaly a középmezőny elején végzett, most gyengébben áll, öt pontja van, de csak négy mérkőzésen lépett pályára. Idegenben az Interrel döntetlenezett, viszont a Kupsnál kikapott, meglepetésre. A kupában még állnak a fehér-feketék, és a bajnokságban is nyertek, méghozzá magabiztosan (Vaasa, 4–0). A RoPs erősebb ellenfelénél, de a Lahtiban is van gól. Egymás ellen az elmúlt években mindig jöttek a találatok. Ma is összejön három.

04409. Vejle - Fredericia, 1 (1.90) - dán másodosztály, 13:45

Komoly feljutási rangadóra készül a két együttes, hiszen a 4. fogadja a 6. helyen állót. Az első három helyezett vehet részt a feljutási osztályozóban és a Vejle jelenleg 48 pontos, lemaradása pedig mindössze 2 pont, köszönhetően a Silkeborg előző fordulóbeli botlásának. A hajrában azonban már nem nagyon van lehetősége hibázni, pláne egy olyan csapat ellen, amely 41 ponttal elméletben még szintén ott lehet a top3-ban.

Ingadozó azonban a vendégek formája: a Helsingort idegenben verték, majd simán kaptak ki a Horsens ellen. A Vejle otthon 7-3-5 sorral áll, ennél azért ütősebb hazai mérleg kellene a feljutáshoz, de a 15 hazai meccsen lőtt 29 gól már nem fest rosszul. A Vejle formája ugyan nem meggyőző (két vereség, majd a sereghajtó ellen nem is kellett játszania), de kerete sokkal erősebb a vendégekénél és szerintünk csütörtök délután bezsebeli ezt a fontos 3 pontot és komoly lépést tesz az osztályozó felé.

27375. J. Wade - P. Wright, 2 (1.90) - darts Premier League, 20:15

A Darts Premier League csütörtöki játéknapjának talán legkiegyenlítettebb csatáját James Wade és Peter Wright játszhatja egymással Manchesterben. Az este nyitómeccsének nem kisebb tétje lesz, minthogy a vesztes matematikailag is elveszíti az esélyét a továbbjutásra, a győztes azonban még bizakodhat az utolsó fordulóban. Habár Wade kedvezőbb helyzetben lesz, hiszen ő játszik majd első pályáról, Wright egy szenzációs birminghami este után érkezik a csatába, Taylort ugyanis legyőzte és Anderson ellen is bezsebelt egy pontot, így feltehetően önbizalommal telve veti majd bele magát a küzdelembe. Wade ellenben 4 meccs óta nyeretlen, és ha a közelmúlthoz hasonlóan ezúttal is gondban lesz a koncentrációval és a kiszállókkal, búcsút inthet a továbbjutásnak. Mi bátrak leszünk és erre a verzióra tippelünk, az extravagáns skót mellett tesszük le a voksunkat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!