<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Sima 2-est húzunk a Norvég Kupában

A kupában sem támad fel a házigazda, az első ligás együttes rendes játékidőben vívja ki a továbbjutást!
Norvég Kupa
Fredrikstad - Sarpsborg
Csütörtök, 19:00 óra

Finoman fogalmazva is gyengén kezdte a szezont a házigazda. A másodosztályú együttes öt bajnokin egyetlen pontot gyűjtve az utolsó helyen áll, formája tragikus, a kupában eddig úgy élt át két kört, hogy bizony nem nyújtott meggyőző teljesítményt a piros-fehér alakulat. Otthon eddig mind a három tétmeccsét elveszítette, köszönhetően szellős védekezésének. Muszáj lesz összekapnia magát Jan Halvor Halvorsen együttesének, mert ha így folytatja, nagyon gyötrelmes évad vár az egykor szebb napokat megélt társulatra.

01205. Fredrikstad - Sarpsborg, 2 (1.70) - Tippmix

A Sarpsborg tavaly a középmezőnyben zárt az első ligában, és ezúttal is ott tanyáznak a kékek. Viszont kiemelendő, hogy a gyengébb rajtot parádés folyatás követte. Az első öt bajnokin nem tudott nyerni a brigád, sőt, az első góljára is több mint 400 percet kellett várni. Utána viszont megtáltosodtak Tokstadék, és sorozatban szereztek kilenc pontot a bajnokságban. A kupát is kellő komolysággal veszi a Sarpsborg, eddig mindkét alacsonyabb osztályú ellenfelét magabiztosan, nullra verte.

A két gárda egymás elleni mérlege erőteljes Sarpsborg-fölényt mutat. Ma is az első osztályú csapat sikerét várjuk, a gödörben lévő Fredrikstad alig ha ma táltosodik meg. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!