<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Genk, Clermont, St. Pölten és...

A magyar, a francia és az osztrák másodosztályból, valamint a belga élvonalból hoztunk 1-1 ötletet a pénteki napra.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

05684. St. Pölten - Kapfenberg, 1 (1.45) - osztrák másodosztály, 18:30

Hajrájához érkezett az osztrák másodosztály, ahol az már korábban eldőlt, hogy a LASK Linz és a St. Pölten között dől majd el a feljutás, a két csapat ugyanis fej-fej mellett áll a tabellán, jobb gólkülönbsége miatt azonban a LASK vezet. Éppen ezért péntek este hoznia kell a kötelezőt a Pöltennek, a 6. Kapfenberg két vállra fektetése pedig nem tűnik megoldhatatlan feladatnak, pláne hazai környezetben. A vendégek formája sem az igazi, legutóbbi négy meccsükből csak egyet tudtak megnyerni, két döntetlen és egy vereség mellett. Hazai oldalon ezzel szemben 5 meccsen 4 siker és 1 kudarc a mutató, így joggal bizakodhatnak. Idei négy egymás elleni csatájukból ráadásul kétszer is a St. Pölten nyert, szerintünk ma este meglesz a harmadik!

08565. Csákvár - Sopron, 1 (1.87) - magyar másodosztály, 19:00

A hatodik helyen álló Csákvár a kilencedik Sopront fogadja az NB II 26. fordulójának nyitómérkőzésén. A hazaiak remek formában várhatják a találkozót, a csapat a legutóbbi öt meccséből hármat megnyert, az előző fordulóban a harmadik helyen álló Zalaegerszeg otthonában diadalmaskodott 3-0-ra. A vendégek ezzel szemben szenvednek, a legutóbbi négy körben mindössze egyetlen pontot gyűjtöttek. A Csákvár otthoni mutatója is impozáns, a gárda 12 mérkőzéséből nyolcat megnyert, s mindössze háromszor szenvedett vereséget. A soproniaknak azonban nem igazán megy idegenben, csupán három mérkőzést tudtak megnyerni vendégként. A két csapat szezonbeli első mérkőzésén 4-1-es Sopron siker született. Úgy véljük, most revánsot vesz a Csákvár, ugyanis a hazaiak számára kulcsfontosságú a siker, mert még odaérhetnek a feljutást jelentő második helyre. Az együttes mindössze két pontra van a jelenleg ezüstérmes Kisvárdától.

05709. Genk - Zulte Waregem, 1 (1.40) - belga bajnokság rájátszás, 20:30

A playoff 7. körében a 4. helyen álló fogadja a 6. helyezettet. A Genk zsinórban két vereségről érkezik, miután emberelőnyben is kikapott a Gent csapatától, majd simán alulmaradt a Bruges vendégeként is (1-3). Így jelenleg 33 ponttal áll a 4. helyen, azonban az Oostende két sikerével szorossá vált a verseny, a rivális már csak 1 pontra van tőlük. Pedig jól indult a csapatnak a rájátszás, hiszen 3 győzelemmel és 1 vereséggel kezdett, most azonban kisebb gödörbe került az együttes.

A Zulte 24 pontos és ha őszinték akarunk lenni, akkor a rájátszásban mutatott teljesítménye alapján kilóg ebből a mezőnyből. Mindössze két döntetlenre futotta erejéből, érdekes módon mindkettőt idegenben érte el (Gent és Oostende). A Genk ellen nem sok sikerélménye volt a társaságnak mostanában: a legutóbbi 6 közös meccsen mindössze 1 döntetlent ért el 5 vereség mellett. Komoly tudásbeli különbség van a két együttes közt és ha a Genk meg akarja tartani 4. helyét, akkor ezt a 3 pontot most meg kell szereznie.

00871. Clermont - Brest, 1 (1.75) - francia másodosztály, 20:45

A meccsnek különösebb jelentősége nincsen, a hetedik fogadja a tizedik helyezettet a francia második vonalban. Az 55 pontig jutó Clermont mindvégig a tabella első felében állt, de a dobogóhoz nem tudott közel férkőzni. A piros-kékek 10-3-5-ös hazai statisztikát hoztak össze, a formájuk a szezon végére hullámzóvá vált. A Brest 46 pontos, még kész szerencse, hogy februárban és márciusban jól ment a gárdának, így bebiztosította helyét a ligában. A formája nagyon gyenge lett, hat meccs óta nem tud nyerni. Vendégként amúgy is a gyengébbek közé tartozik (4-4-10). A tét nélküli mérkőzésen a Clermont győzelemmel búcsúzhat közönségétől.

 
 
  • 4casio932016május06.21:31ÚjVálasz
    Idézet: feever69
    Egy nagy szart vagytok profik, nagy 0-k vagytok...veletek eddig csak veszítettem! Tegnap is egy 20ast. Meg lehet nézni a mérleget nyert-vesztett! Parasztvakítás amit műveltek semmi más...
    ...

    Igenis profik! A héten 5 tippmixből 4db nyert , 1 bukott amit innen raktam. Nem tudom mit vársz , hogy minden tippjük legyen nyerő? Van napi 8-10 tippjük ebből legalább a fele nyerő. Az már a te dolgod hogy ráérezz/kitaláld melyik meccsek lesznek a nyerők. Én napi 2 meccset választok a kínálatból , a héten 10ezres téten 52ezer forint hasznot tudhatok magaménak az oldal segítségével. De az ilyen pancserok mint te akik csak a tuti tippet várják amit csak megkell rakni és biztos hogy nyer , sosem nyernek egy forintot sem..

     
  • 3hokibubus2016május06.17:54ÚjVálasz
    Idézet: feever69
    Egy nagy szart vagytok profik, nagy 0-k vagytok...veletek eddig csak veszítettem! Tegnap is egy 20ast. Meg lehet nézni a mérleget nyert-vesztett! Parasztvakítás amit műveltek semmi más...
    ...

    Kanada-USA hendikeppes tippet raktad? ;)

     
  • 2itsipia2016május06.11:01ÚjVálasz

    feever69 nem vitatkozom veled a statisztikák mindent elárulnak....
    csak a mai ajánlatok közt is van egykét hiba, ki a vendég, ki van otthon ,kinek miért kell a pont vagy nem....:)
    de én pl. nagyon jó érzékkel (lekopogom eddig.....) kiszelektálom a rossz tippeket és így +ban vagyok....
    fordítsd a magad hasznára a hibákat....
    egyébként meg ha kritika nélkül fogadsz el másoktól tippeket, ne csodálkozz ha buksz....
    ismerek egy illetőt, aki a totózókban ott hagyott, kitöltött , bármilyen típusú segédszelvényt hajlandó megjátszani....., nem gazdag ember...:)

     
  • 1feever692016május06.09:32ÚjVálasz

    Egy nagy szart vagytok profik, nagy 0-k vagytok...veletek eddig csak veszítettem! Tegnap is egy 20ast. Meg lehet nézni a mérleget nyert-vesztett! Parasztvakítás amit műveltek semmi más...Egy-két teniszelemzés tetszett, a többi netről összeolvasott bla bla....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!