<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Négy tipp, laza 47-szeres szorzó

Nem kevesebb, mint 4 ütős szorzót szedtünk egy csokorba a pénteki kínálatból: 2 francia, egy orosz és egy ír meccsben bízunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06366. Rosztov - Lokomotív Moszkva, 1 (2.30) - orosz bajnokság, 18:30

Igazi rangadót rendeznek az orosz bajnokság 27. fordulójában. A második helyen álló Rosztov az ötödik Lokomotiv Moszkvát fogadja. A hazaiak a bajnokság megnyerésére hajtanak, s ezzel a Bajnokok Ligája csoportkörére. A csapat lemaradása két pont az éllovas CSZKA Moszkvához képest, ám hátrafele is tekingetnie kell, ugyanis csupán két pont az együttes előnye a harmadik Krasznodar és a negyedik Zenit előtt. A Rosztov nincs rossz formában, a legutóbbi öt meccsén tíz pontot szerzett a csapat.

A vendégek három egységgel gyűjtöttek kevesebbet az előző öt körben, mint riválisuk. Lokomotiv Moszkva egy nagy hajrával még oda érhet a BL-indulást jelentő első két hely valamelyikére, ám ehhez óriási szerencse is kell, ugyanis a gárda öt pontra van a Rosztovtól és hétre a CSZKA Moszkvától, s mindössze négy forduló van hátra a bajnokságból. Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál Timofei Kalachev az eltiltását tölti, míg a másik oldalon Maicón, Maksim Grigoriev és Nemanja Pejcinovic nem bevethető. A két csapat szezonbeli első meccsén 2-0-s Rosztov siker született. Most is a hazaiak győzelmére számítunk, ugyanis a csapat még veretlen otthon, 13 mérkőzésből kilencet megnyertek négy döntetlen mellett.

00869. Auxerre - Le Havre, 2 (2.35) - francia másodosztály, 20:45

Már csak két forduló van hátra a francia másodosztályból és két feljutó hely már elkelt, a harmadikért azonban komoly csata várható. Ezen a meccsen a jelenlegi 8. helyezett fogadja a 4. helyen állót. Az Auxerre stabil középcsapatként teljesített idén, a feljutásra sok esélye nem volt, nagyjából hozta a tavalyi szintet. A Le Havre számára azonban komoly a tét, ugyanis az őt három ponttal megelőző Metz jó eséllyel legyőzi péntek este a Tours csapatát. Vagyis ha ezen a derbin a gárda nem szerzi meg mindhárom pontot, akkor könnyen lehet, hogy búcsút inthet feljutási álmainak.

Ezt a meccset tehát minden áron hoznia kellene, az utolsó fordulóban rájuk egyébként könnyebb feladat vár (Bourg-Peronnas otthon), mint a rivális Metz csapatára (Lens idegenben). Vendégként egyébként 6-5-7 sort tudhat magáénak a csapat, a legutóbbi 4 idegenbeli meccsén ugyan nem tudott nyerni, de csak a Sochaux otthonában szenvedett vereséget. A motiváció mindenképp a vendégek mellett szól, kérdés persze, hogy ezt a terhet elbírja-e idegenben péntek este a csapat. Szerintünk igen, egy bevállalós szelvényen szerintünk elfér a Le Havre sikere.

00873. Nimes - Laval, X (3.00) - francia másodosztály, 20:45

A tizenkettedik fogadja a tizennegyedik helyezettet a francia másodosztályú bajnokság 37., utolsó előtti fordulójában. A házigazda 42 pontjával páholyban érzi magát, sokkal nyugodtabb is lehetett volna a szezonja, ha a szövetség nem vont volna le tőle nyolc pontot. Otthon nem ment rosszul a gárdának (8-8-2), és a tavaszra magára is talált a gárda. Lesz fontos eltiltottja a csapatnak. A Laval 40 pontos, még nincs teljes biztonságban, viszont egy döntetlennel már bebiztosíthatná másodosztályú tagságát. A narancssárgák idegenben hajlamosak is a pontosztozkodásra, 2-10-6 a statisztikája, és abban is reménykedhetnek a vendégek, hogy három bajnoki óta nem kaptak ki. A motiváltabb látogatók egy pontra jók lehetnek Nimes-ben.

30763. St. Patrick's - Derry City, X (2.95) - ír bajnokság, 20:45

Az ír pontvadászat 11. játéknapján a Derry City a St. Patrickshez látogat. A hazaiak jól rajtoltak, hiszen harmadik helyről várhatják az összecsapást, köszönhetően 6-2-2-es mutatójuknak. Legutóbb viszont meglepő vereséget szenvedtek a Sligo Roverstől, így lépéshátrányba kerültek az előttük álló Dundalk – Cork City duóval szemben. A St. Patricks két vereségnél tart zsinórban, 5-1-4-es mérlegükkel pedig a tabella 6. pozícióját foglalják el. Legutóbbi egymás elleni meccsüket a Derry nyerte, azt megelőzően viszont négyszer is a pirosmezesek diadalmaskodtak. Az az érzésünk, hogy a közelmúlt kudarcai után most az egy ponttal sem lennének elégedetlenek az alakulatok, így a bevállalós szelvényünkre mi döntetlenre húzzuk ezt a rangadót!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!