<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.05

Jól fizető tippünk van Liverpool-Villarreal csatára

Jürgen Klopp legényei vélhetően óvatosan kezdik majd a Villarreal elleni Európa-liga-találkozót.
Európa-liga
Liverpool - Villarreal
Csütörtök, 21:05 óra

A Liverpool 1-0-s hátrányát igyekszik ledolgozni a Villarreal ellen az Anfield Roadon az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján. A spanyolországi odavágón az utolsó pillanatig úgy tűnt, az angolok gól nélküli döntetlen után fogadhatják majd a „sárga tengeralattjárókat”, ám Adrián López a 92. percben betalált, így kedvező helyzetbe hozta csapatát.

Nem várunk a hazaiak részéről olyan parázs és gólgazdag összecsapást, mint a Dortmund ellen, ugyanis egy bekapott találat könnyen megbosszulhatja magát, így Jürgen Klopp legényei vélhetően óvatosan kezdik majd a találkozót, míg a Villarreal is a védekezésre fekteti majd a nagyobb hangsúlyt, s igyekszik megtartani előnyét.

A hazaiak számára a legnagyobb nehézséget a sok hiányzó jelentheti. Sérülés miatt nem léphet pályára Jordan Henderson, Joseph Gomez, Danny Ings, Divock Origi és Jordan Rossiter sem. A másik oldalon lényegesen jobb a helyzet, itt mindössze Leo Baptistao hagyja ki biztosan a találkozót, míg Eric Bailly játéka kérdéses.

Az angolok számára biztató, hogy az előző öt alkalommal, amikor egy csapat idegenben 1–0-s vereséget szenvedett az UEFA-kupa vagy az El elődöntőjének első felvonásán, négyszer sikerült megfordítania a párharcot. Igaz az egyetlen kivétel, épp a liverpooliakhoz köthető, mely a 2009–2010-es szezonban saját közönsége előtt hosszabbítás után csak 2–1-re verte a későbbi győztes Atlético Madridot.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

09241V2. félidőben lesz több gól2.05

Úgy véljük, az óvatos kezdés után belelendülnek a csapatok. A Liverpool ugyanis nem várhat a végsőkig, hiszen mindenképp kell minimum egy találat a továbbjutáshoz, miközben persze a védekezésre is nagy hangsúlyt kell fektetnie, ha nem akar úgy járni, mint a Bayern München kedd este. Mi arra számítunk, hogy a második játékrészben több gólt láthatunk majd, mint az első 45 percben.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!