<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

A visszavágón is kiszakadhat a gólzsák

Az első mérkőzésen a "sajtosok" beleszaladtak a késbe, péntek este tehát nincs más választásuk, mint támadni!
Holland másodosztály
Emmen - Almere City
Péntek, 18:30 óra

A holland másodosztályban véget ért az alapszakasz, most már a play off első körös küzdelmeit rendezik. Az első ütközetben a zseniális formát mutató Almere 4-1-re lemészárolta az Emment. Ezt a hátrányt kellene ledolgozniuk a piros-fehéreknek... Az Emmen a 7. helyen zárt, mérlege otthon 10-1-7 volt, a pontvadászatot pocsék formában, három vereséggel zárta. A társulatnál edzőváltás történt februárban, de Dansoék képtelenek voltak a kiegyensúlyozott teljesítményre az új tréner érkeztével is. A védelem nem lett stabilabb, 36 mérkőzésen 58-57-es gólkülönbséget produkáltak az emmeniek. Egy védő huzamosabb ideje sérült, de azért ez sem indokolja a hátsó alakzat botrányos teljesítményét.

Az Almere az ősszel az alsóház tagja volt, de a társaság valósággal feltámadt tavaszra. Sorra nyerték a meccseiket Kipék, amelynek meg is lett az eredménye: felkúsztak a 8. pozícióba, idegenbeli mutatójukat pedig 7-4-7-esre kozmetikázták. A támadójáték pazar volt, viszont a bekksor azért olykor csődöt mondott, így fordulhatott elő, hogy a gólkülönbség 36 fellépés után 68-66-ot mutatott...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

29547VTöbb, mint 2.5 gól1.45

Ebben a felállásban néhány hónapja 6-5-re nyert az Almere... Az emmeniek a hétfői kiadós vereség után nem nagyon tehetnek mást, mint nekirontanak a vendégeiknek. Ebből pedig látványos, gólgazdag kilencven perc kerekedhet. Tippünk így: +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!