<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Nincs mese, a feljutáshoz nyerni kell!

A feljutásról dönthet a ma esti találkozó: a linziek győzelmi kényszerben lépnek pályára, de szerintünk elbírják a nyomást!
Osztrák másodosztály
LASK Linz - Austria Lustenau
Péntek, 20:30 óra

A LASK a St. Pöltennel vív különversenyt az osztrák második vonalban. A fekete-fehérek - csakúgy, mint legfőbb riválisuk - 65 egységig jutottak, hazai mérlegük 13-1-2 (28-10). A firmájuk kiegyensúlyozott, sőt, a téli botladozás már a múlté, Oliver Glasner legénysége március eleje óta veretlen, és ebben a periódusban csak egyszer remizett, az összes többi mérkőzését behúzta. A keretben vannak hiányzók, egy fontos védekező középpályás eltiltott lesz, egy balbekk, egy bal- és egy jobbszélső sérüléssel bajlódik - igaz, ők nem alapemberek. Marad a 4-2-3-1-es felállás, a csúcsék a 13 találatot számláló Gartler lesz, aki remek formának örvend.

A Lustenau a középmezőny tagja, az 5. 46 ponttal, extra motivációja már nincs nagyon az alakulatnak. Ez mondjuk meg is látszik a közelmúlt eredménysorán: a legutóbbi négy fellépésén nyeretlen maradt, igaz, csak egyszer kapott ki. Vendégként 6-3-6-os sora nem tűnik rossznak, de mintha elfogyott volna Lassaad Chabbi együttesének a lendülete. A keretben egy bekk eltiltott, egy gólerős támadó kihagyta a legutóbbi bajnokit, szerepeltetése kérdéses.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

05676HLASK Linz1.40
10070HHendikep 0:1 LASK2.05

A St. Pölten két órával korábban lép pályára a Linznél, így a hazaiak már tudják, hogy mit játszott a nagy rivális. Azt gondoljuk, hogy a fekete-fehérek motiváltan futballoznak majd, és otthon tartják a pontokat a zöldek ellen. 2-0 körüli eredményt várunk, jöhet tehát a H és a hendis H is!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!