<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Négy ütős tipp, 16-szoros pénz

A szombati nap ismét rengeteg fogadási lehetőséget kínálat, ezúttal 4 csinos szorzót szemeltünk ki, amelyekkel nagy pénz szakítható.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

07328. Fulham - Bolton, 3.5 gól felett (2.15) - angol másodosztály, 13:30

A meccsnek már nincsen tétje, az ugyanis már hetekkel ezelőtt szinte biztossá vált, hogy a Bolton a következő szezont a League I-ban kezdheti meg, a Fulham pedig bennmarad a Championshipben. A házigazda nagyon szeszélyes éven van túl, amely inkább tartogatott negatív meglepetéseket, sem mint pozitívakat. A huszonegyedik helyen, azaz éppen a kiesést jelentő vonal felett állnak 48 ponttal, 7-5-10-es statisztikával a Craven Cottage-en. A védelmük nagyon gyenge volt, így hiába a jó támadósor, nem jöttek az eredmények. A gólkülönbségük 65–79. A bajnokijaik kétharmadán esett legalább három gól. A Bolton 20 ponttal messze leszakadva a mezőnytől utolsó a második vonalban, esélye nem volt a bennmaradásra. A keret gyenge, végig a tabella alján kullogott. Egyedüliként a mezőnyben nem tudott nyerni idegenben, mutatója 0-4-18, gólkülönbsége pedig 17–54. Ma a hazaiak nyerhetik az összecsapást, de inkább a gólokban van érték. A +3,5 jó választás lehet.

02950. Buducnost - Győr, 2 (2.05) - női kézilabda BL, 15:15

Nehéz mérkőzés vár a Győr női kézilabdacsapatára a Bajnokok Ligája elődöntőjében. A Rába-partiak a címvédő Buducnost Podgoricával csapnak össze. A két együttes jól ismeri egymást, ugyanis ebben a szezonban már kétszer találkoztak egymással. Január 9-én az ETO 22-20-ra legyőzte a Buducnost együttesét, február 14-én viszont a montenegróiak nyertek 25-22-re. Kétszer a BL döntőjében is összecsaptak: 2012-ben a Buducnost, 2014-ben pedig a magyar együttes bizonyult jobbnak. A győriek számára jó hír, hogy a korábbi sérüléshullám már a múlté. Jelenleg Bódi Bernadetten, Korsós Dorinán, valamint a decemberi, dániai világbajnokság nyolcaddöntőjében, a Lengyelország elleni vesztes mérkőzésen keresztszalag-szakadást szenvedett Tomori Zsuzsannán kívül a keret minden tagja egészséges. A másik oldalon is a kulcsjátékosok bevethetők. Úgy gondoljuk, a budapesti helyszín, és a tízezer szurkoló akkora erőt ad majd a lányoknak, hogy megnyerik a szombat délutáni elődöntőt.

22434. Nice - St-Etienne, 1. félidő X (2.00) - francia bajnokság, 21:00

Két forduló van már csak hátra a francia élvonalból és ennek a meccsnek igencsak komoly a tétje, ugyanis a 4. látogat az 5. helyen állóhoz. A Nice 57 pontos, előre és hátra szintén léphet még, ugyanis mai ellenfele 1 ponttal előzi meg, ugyanakkor csak 1 pont az előnye a Lille csapatával szemben. Otthoni formájában bízhat a gárda, saját közönsége előtt ugyanis 11-2-5 sorával erősnek mondható. A St-Etienne pazar formában van, de szintén nem lehet nyugodt a maga 58 pontjával a szoros mezőny miatt. Elképesztően összeállt a gárda védekezése, a legutóbbi 6 bajnokin gólt sem kapott és ezalatt csupán egy 0-0-s döntetlent játszott 5 siker mellett.

Minden bizonnyal óvatos taktikát választ majd mindkét fél, hiszen a tét nagyon komoly. Aki itt nyerni tud majd, az minden bizonnyal ott lesz majd a nemzetközi porondon ősszel, viszont aki veszít, az komoly bajba kerülhet ebből a szempontból. Az óvatosság tehát rányomhatja bélyegét erre a meccsre, ehhez pedig még hozzájön a St-Etienne pazar védelme. Egy küzdelmes, de nagyjából eseménytelen első félidőt várunk, a döntés (már ha lesz) pedig megmarad majd a 2. játékrészre.

21357. Újpest – Ferencváros, 2,5 gól felett (1.85) – Magyar Kupa, döntő, 20:30

Külön cikkünkben ferencvárosi győzelmet tippeltünk a szombat esti kupadöntőre, itt viszont gólokban utazunk. Az Újpest a két héttel ezelőtti bajnoki meccsen sem keltette félszeg együttes benyomását, és a lila-fehérek játékosai ezúttal sem győzik hangsúlyozni, biztosak benne, hogy a több ezres táboruk „hazai” hangulatot teremt a Groupama Arénában. Ebben az idényben háromszor csapott össze a két fővárosi együttes: Újpesten 2-1-re nyert a Fradi, majd az Újpest 1-0-ra idegenben, legutóbb pedig meg sem álltak négy gólig (2-2).

A zöld-fehérek 13-3-1-es hazai mutatót tudnak felmutatni a bajnokságban, a 17 meccsen 41 gólt szereztek. Az évad végéhez közeledve szép számmal jöttek a találatok is a Groupamában: az Újpesthez hasonlóan 2-2-t játszottak Geráék az MTK és a Diósgyőr ellen, 2-1-re verték a Honvédot, 5-2-re a Paksot, 4-0-ra a Puskás Akadémiát, a kupában pedig 3-0-ra a Debrecent. Vagyis a Ferencváros legutóbbi hét találkozóján született legalább három gól hazai környezetben. S noha a Magyar Kupa fináléjában hivatalosan „vendég” a Doll-csapat, meggyőződésünk, hogy ez a sorozat nem szakad meg, s 2,5 felett termelnek a csapatok. Jó tipp lehet a gólváltás is 1.90-es szorzóért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!