<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Használjuk ki, hogy (öröm)ittas a Leicester!

A bajnok hétfő óta ünnepel: nem feltétlenül tudnak Vardyék száz százalékig rákoncentrálni a szombati ütközetre...
Angol bajnokság
Leicester - Everton
Szombat, 18:30 óra

A Leicester csodát tett, megnyerte a Premier League-et. A rókák 36 fellépésen 77 egységig jutottak, a King Power Stadiumban erős, 11-6-1-es mérleget hoztak össze (csak az Arsenal nyert náluk). A formájuk elképesztő, február közepe óta nem kaptak ki, hazai környezetben január 2-a óta minden fellépésükön betaláltak. Hétfőn este a Tottenham Chelsea elleni pontvesztésével eldőlt, hogy a kék-fehéreké lett az aranyérem - ettől kezdve hosszas ünneplésbe kezdtek Ranieri mester fiai. Jó eséllyel ma ez meglátszódik majd a pályán, és több forrás szerint néhány peremember is bizalmat kap az utolsó hazai fellépésükön. Ami tuti: Drinkwater eltiltott lesz.

Az Everton gyenge szezont futott, csak a középmezőnyben foglalnak helyet a liverpooliak. Mindössze a 11. helyen tanyáznak 44 egységgel, idegenbeli 5-9-3-as mérlegük viszont nem olyan gyenge. A gólokkal nem fukarkodtak Roberto Martinez fiai, gólkülönbségük 55-49. Lukakuék elől rendesen termelik a találatokat, viszont a hátsó alakzat nem állt össze az idei szezonban. Stonesék elképesztő mennyiségű "ki nem kényszerített hibát" hoztak össze - ilyen védekezéssel nem is lehetett komolyabb eredményt elérni. A Liverpool elleni kiütéses vereséget követően a drukkerek egy része a menedzser fejét követelte, azóta a Bournemouth ellen ugyan nyertek Barkley-ék - nagy kérdés, hogy egy jó hajrával menthető-e a szakmai stáb. Sérülések miatt nem lehet ott a mai találkozón Coleman és Browning, eltiltott Funes Mori.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12533VTöbb, mint 2,5 gól1.55
12648HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.50
12516VDöntetlen vagy Everton1.71

A Leicester ünnepelt a héten, és jó eséllyel valamelyest tartalékosan lépnek pályára a rókák. Az Everton menti a szezonját, így akár meg is lepheti a bajnokot. Gólokat várunk, no és azt gondoljuk, hogy nem maradnak pont nélkül Lennonék.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!