<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Kanada már a nyitányon dominálhat

A világbajnoki címvédő tavaly átgázolt a mezőnyön, idén is bombaerős kerettel jött a vb-re. Nyitónapi ellenfele, az Egyesült Államok ellenben sokkal tartalékosabban áll fel, ezért pénteken többgólos vereségét várjuk.
Jégkorong vb
USA - Kanada
Péntek, 15:15 óra

Az Egyesült Államok az elmúlt évi világbajnokságon a bronzéremig jutott, ám akkor 16 NHL-játékosuk volt, most viszont sokkal kísérletibb kerettel állnak fel, 13 NHL-esük van, de a többségük csak peremember a klubcsapatában. Mindösszesen 4 játékosuk rendelkezik 200-nál több NHL-meccsel és csak öten jártak közülük idáig világbajnokságon, a többiek mind újoncok.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

36081VHendikep 1:01.70

Kanada 2015-ben durván végigment a vb mezőnyén, a döntőben például 6-1-re verték Oroszországot. Idén is bombaerős csapattal jöttek, egyetlen fiatal hátvédtől eltekintve mindannyian az NHL-ből jöttek. Ha az amerikaiaknál is megnéztük a 200-nál több NHL-meccsel rendelkezők táborát, ez a juharleveleskenél 11 játékosnak van meg, közülük heten fordultak meg eddig vb-n.

Az észak-amerikai rangadók közös múltját Kanada uralja, ám nincs értelme összevetni a korábbi eredményeket, hiszen minden egyes világeseményre más-más összeállításban mennek a csapatok. A juharlevelesek kerete rutinosabb játékosokból áll, az USA kapusai rutintalanabbak, ezért többgólos kanadai sikert várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!