<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.77

Mesésen fizet a Man. United győzelme

Manchester United győzelmével kezdődhet az angol bajnokság 36. fordulója.
Angol bajnokság
Norwich – Manchester United
Szombat, 13:45 óra

Az ötödik helyen álló Manchester United az utolsó előtti Norwich otthonába látogat az angol bajnokság 36. fordulójának nyitómérkőzésén. Mindkét csapat számára kulcsfontosságú a siker, igaz más okból. A hazaiak a kiesés ellen küzdenek, a csapat hátránya úgy két pont a már bent maradást érő 17. helyen álló Newcastle-vel szemben, hogy a kanárik egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak. A Norwich azonban mostanában gyengélkedik, a legutóbbi három mérkőzését elvesztette úgy, hogy még gólt sem lőtt.

A vendégek a negyedik helyet, s ezzel a Bajnokok Ligája indulást szeretnék megkaparintani. A vörös ördögök négy ponttal vannak lemaradva a Manchester Citytől, ám Rooney-ék egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak, ráadásul a városi rivális rangadót játszik a hétvégén. Manuel Pellegrini alakulata a harmadik Arsenalt fogadja, így egy ha botlik a City, s nyer a United, akkor már csak egy pont lesz a különbség a két manchesteri csapat közt. Az együttes egyébkánt nincs rossz formában, a legutóbbi három meccsén nem szenvedett vereséget, két győzelem mellett mindössze a Leicesterrel játszott döntetlent.

10598. Norwich - Manchester Utd., 2 (1.77) - Tippmix

Ami a hiányzókat illeti. A Manchester United belga középpályása, Marouane Fellaini hárommérkőzéses eltiltását kezdi, mivel az előző fordulóban lekönyökölte Robert Huthot, a bajnok Leicester hátvédjét. Rajta kívül Will Keane, Bastian Schweinsteiger, Adnan Januzaj, Phil Jones és Luke Shaw nem bevethető. A másik oldalon sérülés miatt Alexander Tettey, Timm Klose és Andre Wisdom nem léphet pályára. A két csapat szezonbeli első meccsén 2-1-es Norwich siker született. Úgy gondoljuk, a vendégek foggal-körömmel küzdenek majd, hiszen a BL-indulás szempontjából óriási lehetőség előtt állnak.

 
 
  • 4Tibs2016május13.07:07ÚjVálasz
    Idézet: nyavajda
    A 80 ezres nyertes szelvényeiddel könnyű neked. Örülj, hogy ilyen mázlista vagy, akinek 100ból 100 szelvénye nyer és soha nem veszít 10 forintot sem!
    ...

    Egy igazi férfi nem rinyál hülyegyerek! ( Mucsi ) amúgy meg tegnap is jöttek a meccsek az itteni tippek alapján. Ennyi! Akkor meg mi a baj?:)
    Terek Groznij - Amkar Perm Gólszám 2,5 Kevesebb, mint 2,5 1,40 Nyertes
    Asane - Ullensaker/Kisa 1X2 Asane 1,70 Nyertes
    Kanada - Németország Gólszám 6,5 Több, mint 6,5 1,65 Nyertes
    Portsmouth - Plymouth Gólszám 1,5 Több, mint 1,5 1,35 Nyertes

     
  • 3Lavjaman0072016május12.22:38ÚjVálasz

    Nyavajda ne rinyálj már állandóan. Rettentő idegesìtő vagy. Tuti valami 13 èves kisgyermek vagy. Mások is buknak nèha, nemcsak te. A napi 10 tippből válasz 1-et ne többet 5000 vagy 10.000-el ès hosszútávon plusszos leszel. Mostmár hallgass mert mind unjuk a rinyát. Elrontod a hangulatot a károgásoddal.

     
  • 2nyavajda2016május12.21:36ÚjVálasz

    A 80 ezres nyertes szelvényeiddel könnyű neked. Örülj, hogy ilyen mázlista vagy, akinek 100ból 100 szelvénye nyer és soha nem veszít 10 forintot sem!

     
  • 1Tippmixberci2016május10.21:13ÚjVálasz

    to Admin:

    ezt a Nyavalydát nem lehet letiltani? elveszi az életkedvemet is ez a "nyavalygás"

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!