<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 3 meccs, 3 tuti tipp

Csaknem ötszörös szorzót ér az a három meccs, amit vasárnapra választottunk. Irány Belgium, Svédország és Norvégia!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00765. FC Bruges - Oostende (0–1), 1 (1.85) - belga bajnokság, 14:30

Az utolsó fordulót rendezik meg a belga első ligában. A hazaiak bajnokok, a vendégek biztosan az ötödik helyen zárnak. A kék-feketék remek szezont futottak, az alapszakasz után a playoffban is folytatták a menetelést, odahaza pedig szinte mindenkit kivégeztek. A formájuk nagyon jó, a hét végi, Anderlecht elleni győzelmet a Zulte elleni idegenbeli siker követte. Az Oostede önmagához képest nem zárt rossz szezont, bejutott a rájátszásba, itt is voltak jó pillanatai, de összességében nem tudott előzni. Idegenben annyira nem ment a pirosaknak. Szerdán otthon kaptak ki. Ma ünnepelhet a bajnok és legalább kettővel verheti el a vendégeket.

01680. Elfsborg - Jönköping Södra, 1 (1.40) - svéd bajnokság, 17:30

A svéd élvonal 11. körében az újonc ezúttal az egyik topcsapathoz látogat. Az Elfsborg 5-5 mérleggel rajtolt a friss szezonban, mely korántsem mondható erős kezdésnek, ennek ellenére ott van az élbolyban a csapat. Lazítani viszont már így az elején sincs lehetőség, hiszen az éllovas Norrköping máris komoly előnyre tett szert velük szemben. A gárda a rajtnál ragadt be igazán, mostani formája nem rossz, hiszen az előző 5 fordulóban 12 ponttal gazdagodott. Legutóbb ráadásul egy kemény meccset nyert meg a Sundsvall otthonában 3-1 arányban, ez mindenképp lendületben tarthatja a csapatot. A Jönköping célja újoncként egyértelműen a biztos bennmaradás kiharcolása, erősen is kezdett az új szezonban, ám az utóbbi időben lendületét vesztette, a legutóbbi 6 fordulóban nyeretlen maradt, bár csupán kétszer kapott ki. A Häcken otthonában mutatott játék azonban nem túl biztató, habár a helyzetei megvoltak, a helyzetkihasználáson bőven van mit javítani. Az Elfsborg otthon hagyományosan erős csapat és ha nem akar lemaradni az éllovasoktól már itt a bajnokság elején, akkor a vasárnapihoz hasonló meccseket simán kell hoznia hazai környezetben.

11429. Raufoss - Sandefjord, 2 (1.80) - norvég másodosztály, 18:00

A tizenegyedik fogadja az elsőt a norvég másodosztályban. A házigazda 8 pontig jutott, otthon 2-1-1 a statisztikája. A formája gyenge, három bajnoki óta nem győzött. A mérkőzésein sok gól esik általában, a védelme ingatag lábakon áll. A Sandefjord az élről várja a folytatást, 18 pontja van, idegenben három győzelem mellett egyszer kapott ki. A piros-kékek jó passzban érkeznek az összecsapásra, öt győzelmet arattak a pontvadászatban, emellett a kupában is továbbjutottak. A két gárda között minőségbeli különbség van, a vendégek újabb sikert könyvelhetnek el.

 
 
  • 10nyavajda2016május22.21:44ÚjVálasz
    Idézet: Lavjaman007
    Te nyomorék az 0-2 lett tehát jött.
    A te fantasztikus tipped jött? 1.16-os oddsért. jézus
    ...

    77. percben még 0-0 volt!

     
  • 9Lavjaman0072016május22.20:37ÚjVálasz
    Idézet: nyavajda
    Első segítség: EZT AZ OLDALT ELFELEJTENI!!!
    Köszi a RauFOS tippet! Naná, hogy ez sem jött, ez a norvég xar. Én befejeztem veletek egy életre! Bye!
    ...

    Te nyomorék az 0-2 lett tehát jött.
    A te fantasztikus tipped jött? 1.16-os oddsért. jézus

     
  • 8nyavajda2016május22.19:36ÚjVálasz

    Első segítség: EZT AZ OLDALT ELFELEJTENI!!!
    Köszi a RauFOS tippet! Naná, hogy ez sem jött, ez a norvég xar. Én befejeztem veletek egy életre! Bye!

     
  • 7Kovi2016május22.19:09ÚjVálasz

    Van itt köztetek olyan aki rendszeresen nyer?
    Segitséget szeretnék kérni.

     
  • 6Kengi2016május22.18:51ÚjVálasz

    Hoztad a formádat nyavajda!

     
  • 5Kengi2016május22.17:52ÚjVálasz

    Hiba volt, főleg annak tudatában, h mar bajnok.
    Az EB elott az volt a cél, h lehetőség szerint ne sérüljön meg senki aki érintett.
    Pont le sz*rtak a szép hazai szezon zárást!

     
  • 4Joe2016május22.16:36ÚjVálasz

    Soha többet nem adok egy csapatnak se gólt,megtettem amit ti gondoltatok,FC Bruges-Oostande,0:1 hendivel nyer a Bruges,hát 2:2.

     
  • 3Kengi2016május22.13:14ÚjVálasz

    Akkor ezt én, kihagynám az előjelek miatt!

     
  • 2nyavajda2016május22.09:52ÚjVálasz

    Én 10.000-t rakok rá egyesben, rakjátok ti is!!

     
  • 1nyavajda2016május22.09:51ÚjVálasz

    Mai egyetlen észszerű és szerintem garantált tipp: Melsungen-Kiel 2 (2.00) Német kézi.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!