<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Barca-Sevilla: négy éve mindig gólzápor

Madridban ünnepelheti évadbeli második trófeáját a Barcelona, ám a Király-kupa-győzelmet nem adják olcsón, ehhez a Sevillát kell legyőzni. A gólváltás szinte garantálható…
Spanyol Kupa, döntő
Barcelona - Sevilla
Vasárnap, 21.30

Luis Enrique csapatának majdhogynem kötelező a győzelem, hiszen nem biztos, hogy a BL-kudarc után „csak” a bajnoki címmel „menthető” lenne az évad. Nagy kérdés, hogy a Sevilla mennyire lesz képes felpörögni a szerdai diadal után, hiszen az Európa-liga bázeli fináléját már megnyerte az andalúz alakulat.

Ahogy Gerard Piqué, a katalánok védője fogalmazott, a La Ligában szerzett aranyérem mentálisan megerősítette az együttest, ezért nagy kedvvel várják a Sevilla elleni ütközetet. Annyi bizonyos, nem fogunk unatkozni, ha ezúttal csak fele olyan jó meccset látunk, mint tavaly augusztusban az Európai Szuperkupáért vívott derbin. Akkor 4-1-es előnyt szórakozott el a Barca, ám a 4-4-re végződő csatát végül 5-4-re megnyerte.

Árulkodó adat, hogy a legutóbbi kilenc Barca-Sevilla párharcban eljutottak a csapatok legalább három gólig: hétszer a katalánok diadalmaskodtak, egy-egy döntetlen (2-2) és andalúz siker mellett.

Előnyt jelenthet a Barcelonának, hogy jóval pihentebb lesz, mint a Sevilla, mely a héten az Európa-liga döntőjét már lejátszotta. Ugyan négy nap van a két találkozó között, de a Liverpool ellen minden erejüket mozgósítaniuk kellett az andalúziaiaknak, és feltételezhető, hogy Unai Emery edző túl sok cserét nem tervez a győztes csapatán - ami érthető is.

Ami a Barcelonát illeti, Luis Enrique kezdőcsapatára is bátran lehet fogadásokat kötni. Elől az MSN, mögöttük Iniesta, Rakitic és Busquets helye garantált, a védelemben is meglepő lenne ha nem Alves, Piqué, Mascherano és Alba kezdenének.

Barcelona – Sevilla, 1 és mindkét csapat szerez gólt (2.25) - Tippmixpro

A Sevilla nélkülözni kénytelen néhány meghatározó futballistát (Reyes, Trémoulinas, Krohn-Dehli, N’Zonzi, Kolodziejczak), ám többször is megtapasztalhattuk, hogy így is erős. Legalább egy gólra feltétlenül jó lehet, ám a Spanyol Kupát tippünk szerint a Barcelona nyeri meg.

 
 
  • 5Lucky752016május22.20:43ÚjVálasz

    Sevilla szerdai El győzelem után nem lesz friss... Nem is várok gólt tőlük. Ráadássul egy siker után le is ülhet a csapat. Idegenben egyebkent is gyatrák voltak a bajnokságban.Vèdekezès+kontra+Barca labdabirtoklás kb. 70% 2-0 vagy 3-0. Ezek a kupa döntők èletveszèlyesek. Lásd Bayern-Dortmund tegnap.

     
  • 4nyavajda2016május22.17:26ÚjVálasz

    Mint írtam, az egyetlen, ami megéri ma: Melsungen-Kiel 2 (2.00), mást nem is raktam ma.

     
  • 3nyavajda2016május22.17:23ÚjVálasz

    Én befejeztem a több, mint 2.5 gólos opciót. Az életbe nem jött még egyszer se, vagy 0-0 vagy 1-0 lett mind...Az ilyenben semmi de semmi logika nincs, azért mert x évig folyamatosan 4-5 gól volt vagy több, így igaz, hogy 0-0 is lehet. A kupadöntőre mindenki holtfáradt már, és nem is igazán motivál már senkit sem. A legjobb opció szerintem a mai Barca-Sevilla meccsre, hogy 2 vagy 3 gól lesz, de nem játszom, csak megérzés...

     
  • 2kkszzs2016május22.14:36ÚjVálasz

    Azért mert "négy éve gólzápor "van a spanyol kupadöntőn,most simán lehet 0-0 is.

     
  • 1Péter2016május22.10:15ÚjVálasz

    Sziasztok!
    Bet365-ön hol találom meg ezt ? Mert már végignéztem, de nem találtam ezt az opciót. Vagy ott nincs lehetőség erre ?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!