<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két ötlettel 4.9-es odds

Meglepetést szimatolunk a magyar női kézilabda rájátszás rangadóján, a svájci kettőben pedig a gólokra hajtunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

06010. FTC - Győr, 1X (2.45) - női kézilabda NB I rájátszás, 18:00

A bajnoki cím a tét a női kézilabda NB I döntőjében. A Győr hazai pályán 26-22-re legyőzte a címvédő Ferencvárost, így négygólos előnnyel érkezik a Népligetbe. A két csapat múltja garancia a parázs csatára, s bár a Rába-partiak a mérkőzés esélyesei, otthon a fővárosi zöld-fehérek félelmetesek, igaz, ez a Bajnokok Ligája negyeddöntőben nem látszott, ahol Görbicz Anitáék felmosták a pályát Szucsánszki Zitáékkal, s 31-18-ra diadalmaskodtak, ezzel megszakítva a Fradi 21 meccses veretlenségi sorozatát. Ám, ha csak a hazai találkozókat vennénk alapul, akkor több mint két évvel ezelőtt nyert a címvédő otthonában a Győr. Az idei alapszakaszban kétszer mérkőztek meg, a Rába-partján 33-22-re nyertek a hazaiak, míg a fővárosban a Fradi diadalmaskodott 29-28-ra. Úgy gondoljuk, a győriek a Magyar-kupa siker után a bajnokságot is megnyerik, ám a Ferencváros foggal-körmömmel küzd majd hazai pályán ősi riválisa ellen, s rendkívül szoros csatában a döntetlen, vagy akár egy-két gólos győzelem is meglehet.

02678. Winterthur - Xamax, 2 vagy 3 gól lesz (2.00) - svájci másodosztály, 19:45

A svájci másodosztály 33. fordulójában a 4. helyezett látogat a 6. helyen állóhoz. Két középcsapat tét nélküli meccse lesz ez a bajnokság hajrájában, a hazaiak 42, míg a vendégek 48 pontot szereztek 32 meccs alatt. A Xamax a motiválatlanság ellenére jó formában van így a végjátékban, a legutóbbi 5 fordulóban nem talált legyőzőre és a legutóbbi 10 körben is csupán kétszer szenvedett vereséget. A Winterthur pár napja simán verte a már biztos bajnokot idegenben 4-1-re, ezzel megszakította két meccses nyeretlen szériáját.

A 12-6-14 mérleg ennek ellenére kiszámíthatatlan teljesítményt mutat, így nem is lehetett esélye a jelenleginél jobb helyezés elérésére. Otthon ráadásul mindössze 5-4-6 sort tudhat magáénak, amely a sereghajtó után a 2. legrosszabb hazai mérleg a ligában. A tipp szempontjából lényeges statisztikai adat, hogy a Winterthur ebben a szezonban 16, a Xamax pedig 13 olyan bajnoki meccset játszott, amely 2-3 gólt hozott. Ebben a szezonban már kétszer találkozott ez a két együttes, mindkétszer a hazai együttes nyert 2-0 arányban. Jó esélyt látunk rá, hogy ezúttal sem lesz gólparádé, 2-3 gólnál ismét megállhatnak a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!