<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

Hazait húzunk a spanyol kiesési derbin

A spanyol másodosztályban kiesési rangadót rendeznek szerda este és szerintünk a Ponferradina csapata élni tud majd a hazai pálya nyújtotta előnnyel.
Spanyol másodosztály
Ponferradina - Albacete
Szerda, 20:30 óra

A Ponferradina 43 egységével a 19., kieső helyen áll, de két riválisa is ugyanannyi pontig jutott, tehát egy győzelemmel elmozdulhat a vonal alól. A társulat december közepéig egészen kiegyensúlyozottan teljesített, de utána mély válságba került, és a gödörből egészen áprilisig nem is sikerült kikecmeregniük a kékeknek. Jött az edzőváltás, és Fabri Gonzalez helyét Rubén Vega vette át. Az új impulzusok hatottak is a legénységre, amely két nehéz mérkőzésen ikszelt, majd verte a Lugót. A hétvégén a listavezetőnél ugyan kikaptak Yuriék, de összességében a mutatott játék nem volt rossz. A gárda helyzetét nehezíti, hogy két bekk eltiltott lesz a mai ütközeten.

Az Albacete 36 ponttal a 21., utolsó előtti. A búcsúja szinte biztosra vehető, főleg, ha idegenbeli mutatójából (2-4-13) indulunk ki. A sorsa nem a saját kezében van, lemaradása 7 egység, és már csak három játéknap van hátra. A gárda mindvégig pengeélen táncolt, itt is jött az edzőváltás májusban, de a lendület nem járt együtt az új tréner érkeztével. A formája gyenge, két vereség van a háta mögött. Eltiltottja nincs, viszont a középpályán két sérült sem bevethető.

01716. Ponferradina - Albacete, 1 (1.90) - Tippmix

A két alakulat közül a hazaiak lesznek a motiváltabbak, ráadásul otthon nem is gyenge a Ponferradina. Ha ma nyernek a vendéglátók, úgy életben tartják esélyüket. Győz a házigazda, tippünk így: 1-es!

 
 
  • 1Lucky752016május25.09:51ÚjVálasz

    A Nap Tutija lehet! Délutánra tovább fog csökkenni az odds.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!