<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.95

Jöhet a gólzápor a tét nélküli meccsen

A Kapfenberg és az Austria Salzburg is tét nélkül focizhat az osztrák másodosztály záró fordulójában, ez pedig eseménydús meccset és gólokat jelenthet.
Osztrák másodosztály
Kapfenberg - Austria Salzburg
Szerda, 19:30 óra

A Kapfenberg a középmezőnyben végez ismételten, a piros-fehéreknek 49 egyégük van, de hazai környezetben gyengébbek, mint idegenben (5-3-9). A védelmük nem állt a helyzet magaslatán, 35 fellépésen 61-szer kapitulált, igaz, a támadósor azért az esetek többségében korrigálta a hibákat (62). Az együttes formája a bajnokság végére meglehetősen kiszámíthatatlanná vált, az utolsó két ütközetét döntetlenre adta. A keretben friss sérült nincs, egy fontos bekk viszont eltiltását tölti.

Az Austria Salzburg búcsút int a másodosztálynak. A lila-fehérek sokáig igyekeztek küzdeni a bennmaradásért, de a szövetség által elvett hat pont soknak bizonyult - a játékosok így is mentek becsülettel, de végül nem tudtak előzni,a tabella utolsó előtti helyén zárnak. Idegenben jobban ment a társaságnak, 25 (31) pontjukból 4-5-8-as a túramérleg, és a gólokkal ők sem fogták vissza magukat. A védelem átjáróháznak minősíthető, ezt a 72 kapott találat mondatja velünk, elől a 44 szerzett gól nem annyira rossz. A bajnokság a hajrájában jobban ment, de a bravúr elmaradt. Egy kezdő védő eltiltását tölti majd.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

05654VTöbb, mint 3.5 gól1.95

Mindkét csapat védelme meglehetősen szellős játékot mutatott gyakorlatilag az egész szezon során, itt az utolsó fordulóban pedig vélhetően ezúttal sem lesznek csúcsformában. Ebből kifolyólag eseménydús meccsen legalább 4 gólt várunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!