<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Csaknem 11-szeres szorzó három tippel

Jakabfi Zsanett Wolfsburgját favorizáljuk a csütörtök esti BL-döntőben, a dán bajnokságban rámegyünk a gólokra, Spanyolországban pedig kinéztünk egy jól fizető döntetlent.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00827. Wolfsburg – Lyon, 1X (1.85) – női Bajnokok Ligája-döntő, 18:00

Jakabfi Zsanettnek négy év alatt sikerülhet az, ami Puskás Ferencnek 1959 és 1966 közt, nevezetesen, hogy háromszor emelheti fel a BEK/BL-serleget. A német Wolfsburg légiósa csütörtök este az olaszországi Reggio Emiliában száll harcba a trófeáért, melyet 2013-ban, majd két éve is megszerzett. A magyar hölgy tökéletesen hangolt a Lyon elleni fináléra, hiszen múlt szombaton 2-1-re megnyerte az SC Sand elleni Német Kupa-döntőt – történetesen két lenyűgöző Jakabfi-góllal.

A hosszabb sérülés után újra pazar formában futballozó honfitársunk a BL-ben sem vesztegette az idejét, az olasz Brescia elleni negyeddöntőben ugyancsak két találatot tett be a közösbe. Az elődöntőben a Frankfurt sem tudta feltartóztatni a zöld-fehéreket (az összesítésben 4-1), akik hat győzelem mellett egy-egy döntetlennel és vereséggel meneteltek be a döntőbe. A rivális franciák még ennél is jobb mérleggel rendelkeznek a sorozatban: a nyolcaddöntőben elért prágai 0-0-t leszámítva valamennyi összecsapásukon diadalmaskodtak. A két együttes három éve is a döntőben futott össze, s a 11-esből szerzett Martina Müller-góllal a Wolfsburg örülhetett (1-0).

Noha a Lyon káprázatos teljesítménnyel, 19 győzelemmel és három döntetlennel, 115-4-es gólkülönbséggel nyerte meg a francia bajnokságot, a nagyobb nemzetközi rutin a Wolfsburg mellett szól. A német női együttesek uralják Európát az utóbbi években, hiszen a már említett két Wolfsburg-diadal (2013, 14) után tavaly a Frankfurt ért fel a csúcsra, miután a fináléban legyőzte a PSG-t. Persze a Lyon sem nevezhető tapasztalatlannak: 2012-ben megszerezte a Bajnokok Ligáját.

02143. Nordsjaelland - Viborg, 2 vagy 3 gól lesz (2.00) - dán bajnokság, 20:00

A dán élvonal 32. (utolsó előtti) fordulójában a 9. és a 8. helyen álló csapat találkozik. Mindkét gárda tét nélkül focizhatott itt a hajrában, ugyanis az El-selejtezős helyekre nem volt esélyük odaérni, a Hobro pedig már régóta "kibérelte" az utolsó helyet. Ez meg is látszik mindkét együttes formáján: a házigazda 6 meccs óta nyeretlen, míg a Viborg a legutóbbi 5 körben 2-0-3 mérleget hozott össze. Középcsapatok lévén meglehetősen kiszámíthatatlanok, a Nordsjaelland otthon is mindössze 6-3-7 mérleget tudhat magáénak, míg a Viborg vendégként 6-2-8 mérleggel rendelkezik. Ami a gólokat illeti: a házigazda átlagosan 2.6 (otthon 2.8), míg a Viborg 2.4 (vendégként 2.6) gólos meccseket játszik. A Nordsjaelland ebben a szezonban 18, míg a vendég Viborg 13 olyan bajnokit játszott, amely 2 vagy 3 gólt hozott. Két nagyjából azonos szinten lévő középcsapat, kiegyenlített erőviszonyok és tét nélküliség jellemzi majd ezt a meccset. Jó eséllyel megszakadni nem fognak a srácok, így egy visszafogott tempójú meccsen összejöhet a 2-3 gólos tipp.

01729. Oviedo - Leganes, X (2.95) - spanyol másodosztály, 21:00

A hazaiak a hetedik helyen állnak 59 ponttal, van esélyük még a rájátszásra. Otthonukban erősek, statisztikájuk 12-4-3. A kék-fehérek teljesítménye egészen hullámzó az elmúlt hónapokban, otthon általában nyertek, idegenben viszont régen ünnepelhettek. A Leganes 65 pontjával a második pozícióban volt a negyvenedik játéknap előtt. A Segunda Divisionból az első két helyezett feljut, ám akiknek a neve előtt a harmadik-negyedik-ötödik-hatodik hely áll, ők play offon vesznek részt. A Leganes vendégségben nem erős (6-7-6), és a lendülete is fogytán, a legutóbbi három bajnokin nem tudott nyerni. Az üldözők nagyon tapadnak rá, ha nem szedi össze magát, könnyen pótvizsgára kényszerül. A rangadón nem lesz sok gól, a pontokon pedig megosztoznak a csapatok.

 
 
  • 1f12thegod2016május26.09:00ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    A +EV Hunters csoport ismet felvetelt hirdet tippcserelo es kozosen gondolkodo csoportjaiba. A project termeszetesen ingyenes, de vannak a bennmaradasnak feltetelei.

    Akit esetleg erdekel kozos elemzes, tippcsere es sok finom $, az jelentkezzen a kaczkacz kukac freemail pont hu mailcimen.

    Mindenkinek valaszolunk!

    Kerem azokat, akik egyszer mar voltak nalunk tagok, de valamiert kikerultek, ne jelentkezzenek ujra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!