<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Veretjük a spanyol másodosztály sereghajtóját

A hazaiak kiestek, a vendégek egy győzelemmel letutizhatják a feljutást. Nincs kérdés, 2-es!
Spanyol másodosztály
Athletic Bilbao B - Alavés
Csütörtök, 20:00 óra

A baszkok második csapat könnyűnek találtatott a második vonalban, 29 ponttal az utolsó helyen áll, már kiesett. A gárda nem tudta felvenni a bajnokság ritmusát, és novemberig még csak-csak gyűjtögették a pontokat a csíkosak, utána kifulladtak. Formájukról ezáltal el is árultuk, hogy pocsék, hét mérkőzés óta nyeretlen, ebben a periódusban csak kétszer remizett, ötször megégett. A hazai mérlege 5-6-8, kevés gólt rúg, de nem is kap sokat Bilbaóban. A keretben egy védekező középpályás és egy balszélső sérült.

01720. Athletic Bilbao B - Alavés, 2 (1.45) - Tippmix

Az Alavés 68 egységgel az élről várta a 40. fordulót. A kék-fehérek vendégségben 9-3-7-es mutatót produkáltak, tehát Pepe Bordalas alakulata a túrákon azért sebezhetőnek bizonyult. A formájuk viszont remek! Február elejétől április végéig sokat botladoztak a csíkosak, de a legutóbbi három bajnokijukat megnyerték - stabilizálva helyüket a táblázat élén. A feljutás valóban realitás, a sorsuk a saját kezükben van. Ha ma nyernek Toqueroék, szinte biztos, hogy jövőre a La Ligában szerepelhetnek. A keretbe visszatér egy eltiltását letöltő középpályás, viszont a védelemben lesz kimaradó.

Manuék otthon simán 3-0-ra verték a bilbaói fiatalokat, és ezúttal is az Alavés sikerét várjuk. Motiváltabb lesz a látogató, és ez három pontot eredményezhet. Tippünk így. 2-es!

 
 
  • 1f12thegod2016május26.09:02ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    A +EV Hunters csoport ismet felvetelt hirdet tippcserelo es kozosen gondolkodo csoportjaiba. A project termeszetesen ingyenes, de vannak a bennmaradasnak feltetelei.

    Akit esetleg erdekel kozos elemzes, tippcsere es sok finom $, az jelentkezzen a kaczkacz kukac freemail pont hu mailcimen.

    Mindenkinek valaszolunk!

    Kerem azokat, akik egyszer mar voltak nalunk tagok, de valamiert kikerultek, ne jelentkezzenek ujra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!