<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Az éllovas sikere lehet a csütörtök tutija

A listavezető HJK otthon nem ismer kegyelmet és remek formában van, szerintünk csütörtökön sem botlik a HIFK ellen derbin.
Finn bajnokság
Helsinki JK - HIFK
Csütörtök, 17:30 óra

A HJK-t tavaly letaszították a trónról, csak a 3. helyen zárt Mika Lehkosuo alakulata. Idén viszont vissza akarják szerezni a bajnoki címet a fővárosiak, és eddig ennek megfelelően is teljesítenek. Az élről várják a folytatást, 23 egység áll a nevük mellett, hazai környezetben pedig mind az 5 bajnokijukat behúzták a Sonera Stadium-ban 15-4-es gólkülönbséggel. A formára nem lehet panasz, négyet nyertek sorozatban Athoék. A keretben fontos hiányzó nem lesz, így Morelosék erős csapattal várják a HIFK együttesét.

A HIFK egy mérkőzéssel kevesebbet játszott aktuális ellenfelénél, tehát 9 ütközetet követően 9 egységgel a 9. Jani Honkavaara vezetőedző nincs könnyű helyzetben, hiszen brigádja gyenge formát mutat, április vége óta nem tud nyerni, az azóta megrendezett 4 bajnokin csak egy pontot szereztek Sihvoláék. Idegenben 1-1-2-es a mutatójuk, a sereghajtónál nyertek a nyitófordulóban (Kemo 0-2), azóta a Lahtinál tudtak remizni, de a Vaasánál és az SJK-nál kapituláltak. Makeláéknak nagyon össze kellene kapniuk magukat, ám félő, hogy erre nem a Sonerában kerül sor...

16091. Helsinki JK - HIFK, 1 (1.45) - Tippmix

A HIFK már többször kibabrált a városi riválissal, egymás elleni mérlegük 1-4-0. Ma viszont minden a HJK mellett szól, szerintünk a bajnokaspiráns nem hibázik, és újabb három pontot zsebel be. Tippünk így: 1-es!

 
 
  • 1f12thegod2016május26.09:05ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    A +EV Hunters csoport ismet felvetelt hirdet tippcserelo es kozosen gondolkodo csoportjaiba. A project termeszetesen ingyenes, de vannak a bennmaradasnak feltetelei.

    Akit esetleg erdekel kozos elemzes, tippcsere es sok finom $, az jelentkezzen a kaczkacz kukac freemail pont hu mailcimen.

    Mindenkinek valaszolunk!

    Kerem azokat, akik egyszer mar voltak nalunk tagok, de valamiert kikerultek, ne jelentkezzenek ujra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!