<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.40

Könnyed meccsel hangolhatnak a horvátok

A horvát válogatott egy könnyed, Moldova elleni meccsel kezdi meg a hangolódást az Eb-re és szerintünk nem okoznak csalódást szurkolóiknak.
Válogatott mérkőzés
Horvátország - Moldova
Péntek, 20:30 óra

A horvátok a H-jelű hatosfogat 2. helyén végeztek Olaszország mögött, egy ponttal megelőzve a norvégokat. Ante Cacic szövetségi kapitány tehát hozta a kötelezőt, hat siker mellett háromszor ikszeltek az abroszosok, egyetlen vereségüket épp az északi rivilisuknál szenvedték el Kalinicék. A gárda nagyon stabil volt hátul, mindössze öt gólt kapott a 10 tétmérkőzésen. Hazai környezetben csak a taljánok és a norvégok köszöntek be nekik, a bulgároknak, a máltaiaknak és az azerieknek ez nem sikerült. A keret nagyon erős, tele klasszis futballistával, akik európai topligákban edződnek. A balkáni együttes nem volt szerencsés a sorsoláskor, hiszen Franciaországban a spanyolokkal, a törökökkel és a csehekkel kerültek egy csoportba. Azért itt nem lesz egyszerű dolguk Rakiticéknak. A tavalyi esztendőt Izrael sima hazai legyőzésével zárták Perisicék, az idén eddig egy barátságos mérkőzésen vannak túl Modricék: a Grupamában 1-1-re végeztek a mieink ellen.

Moldova a G-csoportban a 6., utolsó helyen végzett, még Lichtenstein is meglőzte a kékeket. A tragikus szereplés tulajdonképpen borítékolható volt, hiszen egyetlen meghatározó futballista sincs a válogatott keretben. Hazai játékosok mellett néhány légióssal egészül ki a gárda. A támadósor évek óta impotens, a 10 selejtezpn 2 pontig jutottak, négy rúgott gólra 16-ot kaptak. Moldova lesüllyedt a legrosszabb európai futball válogatottak kategóriájába: tavaly év végén Máltán 0-0-át játszottak, az idén öldöklő küzdelemben fektették két vállra Andorrát (1-0).

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

05612HHazai csapat kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést (IGEN)1.40

Két dolgot tartunk elképzelhetetlennek. Egyrészt, hogy ne nyerjenek a horvátok, másrészt, hogy ez a moldovai alakulat bevegye Subasic kapuját. Ha ezt a két opciót vegyítjük, úgy máris egészen pofás, 1.55-1.6 körüli szorzót kapunk. Mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!