<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Gólokra fogadunk a belga rájátszásban

Óvatos játékot várunk a Charleroi-tól és a Genktől a belga bajnokság rájátszásában.
Belga bajnokság
Charleroi - Genk
Csütörtök, 20:30 óra

Az Európa-liga indulásáért küzd a Charleroi és a Genk a belga bajnokság rájátszásában, ahol oda-visszavágós párharcban döntik majd el, ki küzdhet a kontinens második számú kupasorozatában. A vendégek a bajnokság Play-offjából kerültek át az El-ért folytatott csatába, miután negyedik helyen zárták a csoportot. A hazaiak pedig megnyerték a kupaindulás esélyét nyújtó kvartettet.

A Charleroi remek formában várja találkozót, a legutóbbi hét meccséből ötöt megnyert, s egyszer sem szenvedett vereséget, igaz az alsóházi csoportból jutott a rájátszásban. A vendégek szerényebb teljesítményt nyújtanak mostanában, az előző öt körben mindössze kétszer diadalmaskodtak.

15687. Charleroi - Genk, 2.5 gól alatt (1.70) - Tippmix

Jó hír mindkét csapat számára, hogy alig van hiányzó. A hazaiaknál sérülés miatt nem léphet pályára Timothy Castagne és Ruslan Malinovsky, míg a másik oldalon mindenki egészséges. Az idei bajnoki szezonban kétszer találkozott egymással a két csapat. Augusztusban Genkben 2-0-s hazai siker született, míg Charleroi-ban 1-0-s vereséget szenvedtek Kötelesék. A csütörtöki találkozón óvatos játékra számítunk, ugyanis még lesz egy visszavágó, így két találatnál nem várunk többet.

 
 
  • 1f12thegod2016május26.08:59ÚjVálasz

    Hello Tippsterek!

    A +EV Hunters csoport ismet felvetelt hirdet tippcserelo es kozosen gondolkodo csoportjaiba. A project termeszetesen ingyenes, de vannak a bennmaradasnak feltetelei.

    Akit esetleg erdekel kozos elemzes, tippcsere es sok finom $, az jelentkezzen a kaczkacz kukac freemail pont hu mailcimen.

    Mindenkinek valaszolunk!

    Kerem azokat, akik egyszer mar voltak nalunk tagok, de valamiert kikerultek, ne jelentkezzenek ujra.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!