<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két merész húzás, 5.89-es odds

Svájc és Belgium válogatottja szoros meccset játszhat szombat délután, az olasz feljutási harcban pedig taktikus első félidővel számolunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

09775. Svájc - Belgium, X (3.10) - válogatott mérkőzés, 16:15

Mindkét válogatott kijutott az Eb-re, így ez a találkozó is a felkészülés jegyében zajlik. A hazaiak az angolok mögött a második helyen végeztek, otthon erősek, viszont a selejtezők után nem jönnek az eredmények. Négy mérkőzésükből hármat elveszítettek, csak Ausztriában tudtak nyerni, de kikaptak a szlovákoktól, az írektől és a bosnyákoktól is. A keret erős, tele klasszissal. A belgák megnyerték csoportjukat, az elmúlt évet az olaszok legyőzésével zárták, idén viszont alul maradtak a portugálokkal szemben. A vörösöknél is hemzsegnek a sztárok, és igazi csapatként is tudnak funkcionálni - ezt a vébén is bebizonyították Hazardék. A gól mindig benne van a belgákban, de a svájciakat azért nem szabad leírni. Gólváltás és döntetlen várható.

20192. Spezia - Trapani, 1. félidő X (1.90) - olasz másodosztály rájátszás, 18:30

A feljutás a tét immáron az olasz másodosztályban, ahol a rájátszás elődöntőjében az alapszakasz 7. és 3. helyezettje találkozik. A Trapani erős szezont futott, de képtelen volt felvenni a versenyt a Cagliari-Crotone kettőssel, így kénytelen osztályozót játszani az élvonalbeli tagságért. A tavalyi 11. hely után ez így is komoly előrelépést jelent, idegenben ráadásul az egyik legjobb csapatról van szó a ligában (9-6-6).

A Spezia 66 ponttal zárt és a hajrában sem volt biztonságban helyezése, ehhez azonban az is kellett, hogy a már biztosan feljutó Crotone legyőzze az Entella együttesét. A gárda otthon is csak közepesen teljesített 10-7-4 mérlegével. A döntőbe jutás két mérkőzésen dől el, szombat este pedig az első párharcot rendezik, így mindenképp óvatos taktika várható mindkét féltől. Az alapszakaszban két gólzáporos meccset játszottak egymással, ezt azonban most nem várjuk tőlük. A defenzív felfogás egyébként is jellemző az olasz kettőre, a Spezia ebben a szezonban 18, míg a Trapani 16 olyan bajnokit játszott, amelynek első félideje döntetlen eredményt hozott. Ezt várjuk a két csapattól ezúttal is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!