<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 4 sportág, 4 tipp, ötszörös zseton

Nem kevesebb, mint 4 sportág tutijait gyűjtöttük össze a szombati napra: teniszben, kosárban, kéziben és fociban utazunk, melyekkel ötször pénz tehető zsebre.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10272. Cuevas - Berdych, 2 (1.50) – férfi tenisz, Roland Garros, 13:45

Tovább menetelhet a torna hetedik kiemeltje, a cseh Tomas Berdych, aki bár igazi salakspecialistát kapott a harmadik körben, nem hinnénk, hogy gondot okozna számára a győzelem kiharcolása. A tavalyi nyolcaddöntős cseh két tükörsima fordulón van túl az idei Roland Garroson: Pospisilnek túl sok öröme nem lehetett az első kanyarban, ahol összesen hat játékot engedélyezett neki a világranglista nyolcadik helyezettje. A második fordulóban, bár játszmaveszteséggel végződött, szintén nem kellett pár izzadságcseppnél többet vesztenie Berdychnek. Ahogy az fordulóról fordulóra egy Grand Slamen lenni szokott, a tét is növekszik, és nehezebb ellenfelek következnek. A 25. kiemelt Pablo Cuevas személyében igazi salakspecialistával nézhet farkasszemet, aki az idén két salakos tornagyőzelmet jegyzett már: Rio De Janeiróban és Sao Paulóban diadalmaskodott.

Eddig összesen egyszer találkoztak, még 2015-ben, a pekingi keménypályás tornán, azt az uruguayi játékos nyerte meg, ám ebből sok következtetnivalót nem lehet levonni. Az idén agresszívabb, és sokkal inkább támadó teniszre váltó Berdych győzelmére tippelünk.

05952. Skyliners Frankfurt – Ulm, 1, hendikep -3.5 pont (1.45) – német férfi kosárlabda-bajnokság, 15:00

Döbbenet, amit a Frankfurt mutat az elődöntőben, 2-0-ás hátrányba került, de most már nincs mese, győznie kell. Pedig az előjelek sima Skyliners-továbbjutást ígértek, hiszen az alapszakasz harmadik helyezettje fantasztikus formában futott neki a párharcnak. Az Ulm elleni első meccset megelőzően megnyert sorozatban 11 bajnokit, és nem mellesleg begyűjtötte a FIBA Európa-kupa aranyérmét is.

Ha csak ezt a párharcot nézzük, a Skyliners 19 és 21 ponttal diadalmaskodott odahaza, ám az elődöntő első felvonása mégis az Ulmé lett – hosszabbítás után. A második összecsapáson aztán három negyeden keresztül együtt haladtak a csapatok, majd a záró etapban nagy hajrát nyitott, és 11 ponttal győzött az Ulm. A szombati vendégek hetedikként vágtak neki a playoffnak, ahol nagy meglepetésre – négy szoros meccsen - 3-1-re kiütötték az Oldenburgot. Nincsenek messze az újabb hatalmas bravúrtól, ám érzésünk szerint a harmadik diadalt aligha szombaton szerzik meg. A Frankfurt nem centizheti ki a sikert, tippünk szerint nem is fogja – véget vet az átoknak.

25791. Kielce - PSG, 2 (1.50) - férfi kézilabda BL, 15:15

A döntőbe jutás a tét a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. A PSG a Kielcével csap össze a kölni Final Fourban. Bár a franciák először jutottak be a négyes döntőbe, mégis Omeyerék számítanak a mérkőzés esélyesének, ugyanis a csapat hihetetlenül megerősödött azok után, hogy arab olajsejk érkezett a tulajdonosi körbe, és ennek nyomán megszerezték a világ legjobbjának kétszer (2007, 2014) is megválasztott Nikola Karabaticot. A csapat idén már megnyerte a bajnokságot, a kupában pedig ezüstérmet szerzett, miután a döntőben kikapott a Montpelliertől. A Kielce 2013-ban és tavaly elődöntős volt a legrangosabb európai kupasorozatban. Dujshebaev legényei megszerezték a csapat 13. bajnoki diadalát, így már csak a BL-re koncentrálnak.

Mindkét gárda biztosan menetelt az elitsorozatban. A franciák a Veszprémet is megelőzve csoportgyőztesként egyből a negyeddöntőbe jutottak, míg riválisa a címvédő Barcelona mögött végzett a második helyen, így a legjobb 16 között folytatta a küzdelmet. Az egyenes kieséses szakaszban a Zagrebet búcsúztatták Karabaticék, a lengyelek pedig a fehérorosz Meshkov Brestet és a Flensburgot verték ki. A két csapat eddig egyszer találkozott egymással, a felkészülési mérkőzés 16-16-os döntetlennel zárult. Úgy gondoljuk a világsztárokkal teletűzdelt PSG megnyeri a mérkőzést, s ott lesz a döntőben.

11567. Ljungskile - Angelholm, 1 (1.55) - svéd másodosztály, 16:00

Kiesőjelöltek találkoznak a svéd másodosztályban. A Ljungskije áll valamelyest jobban, kilenc pontosak, de gólkülönbségük sokkal jobb mai ellenfelükénél (8–12). Otthon még nem kaptak ki (1-3-0), de a formájuk gyenge, és fontos eltiltottjai is lesznek. Legutóbbi két meccsét nullára veszítették el a zöldek. Az Angelholm is kilenc pontos, de a nagy vereségek hatására a gólkülönbsége legrosszabb a mezőnyben: -14, 7 rúgott és 21 kapott találat a mérlegük. Idegenben 2-0-2 a statisztikájuk, de sorozatban öt vereségből érkeznek a mai összecsapásra. Vasárnap a GAIS mért rá súlyos csapást, 7–0 lett a vége. Mindkét fél rossz passzban van, ma a hazaiak jöhetnek ki a gödörből.

 
 
  • 1sada372016május28.15:53ÚjVálasz

    Sziasztok!! Írom a nyerteseket!! Real Madrid, Hull city,Albánia,Németország, Olaszország,Spanyolország,Románia H-D Törökország, Sok sikert!!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!