<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tovább száguld az éllovas: a tipp 2-es!

Az újoncnak még hazai pályán sem lesz könnyű dolga a remek formában lévő listavezetővel szemben a svéd élvonal szombati meccsén.
Svéd bajnokság
Östersund - FF Malmö
Szombat, 16:00 óra

Graham Potter együttese 11 fordulót követően 15 egységgel a tizedik helyen tanyázik. Az újonc odahaza három siker mellett kétszer kikapott, verte például a Göteborgot, de az AIK és az Örebro kifosztotta a piros-feketéket. A formájuk egészen a múlt hétvégéig biztatónak bizonyult, ám ekkor a Sundsvall vendégeként demoralizáló, 5-0-ás vereséget szenvedtek. A keretben a középpályán lesznek gondok, hármas is sérültek, illetve egy kapus még, akivel nem számolhat a szakmai stáb.

15343. Östersund - FF Malmö, 2 (1.85) - Tippmix

A Malmö ebben az idényben vissza akarja szerezni a bajnoki trófeát, és eddig ennek megfelelően is teljesít. Allan Kuhn alakulata vezeti a tabellát 24 ponttal, nyolc siker mellett háromszor kapott ki. Idegenben 3-0-2 a mutatójuk, viszont a formájuk egészen parádés, nyolc fellépésen 21 egység, csak a Helsingborgnál maradtak alul. A vendégeknél ugyancsak a középpályán lesznek hiányzók, ám a keret bő, így tudják pótolni majd a kimaradókat.

A két alakulat lehetőségei és kerete között zongorázni lehet a különbséget. És ez szombaton ki is jön a pályán. Az újonc jól tartja magát, de a múlt heti zakóból még nem biztos, hogy kilábalt. A Malmö bajnokságot akar nyerni, ehhez pedig győznie kell. Meg is teszi. Tippünk így: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!