<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Finn gólok és a Körmend

Az éllovas HJK ismét eseménydús meccset játszhat a finn élvonalban, a Körmend pedig meglepheti idegenben is a Szolnokot a magyar kosárélvonal rájátszásában.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

08216. Kuopio PS - Helsinki JK, 2.5 gól felett (2.10) - finn bajnokság, 17:30

Az éllovas és bajnoki címre pályázó HJK ezúttal a 4. helyen tanyázó csapatnál tesz látogatást. Nem nagyon értjük, miért kapott a fogadóirodáktól ekkora oddsot a 2.5 gól feletti opció, hiszen két remek támadósorral rendelkező együttes csap össze. A HJK 11 bajnokin 23, míg a Kuopio 14 gól lőtt. Hazai oldalon ráadásul a védelemmel is vannak problémák, ugyanis átlagosan beszed 1-1 gólt a gárda és ugyanez jellemző a HJK csapatára is. Az éllovas ráadásul pazar formában is van, a legutóbbi 5 bajnokiját megnyerte és ezalatt 14 gól lőtt, viszont kapott is mindegyik meccsen 1-1 találatot. A Kuopio formájára sem lehet panasz, a gyenge rajt után a legutóbbi 5 bajnokiján nem talált legyőzőre. Jó formában lévő támadósorok és sebezhető védelmek találkoznak tehát, szerintünk egy próbát mindenképp megér ez a tipp ezen a szorzón.

00953. Szolnok – Körmend, meccsgyőztes, 2 (2.45) – férfi kosárlabda NB I, 20:15

Ezért az oddsért egyszerűen kihagyhatatlan a vasárnap esti (végső) ütközet vendégsikere. Pénteken 1.90-es szorzóért favorizáltuk a Körmendet, és jól járt, aki velünk tartott, hiszen 89-53-as, demoralizáló hazai győzelem született. Az elődöntő-párharc így 2-2-re áll, az ötödik találkozón dönteni kell. A vasiak az elmúlt hónapokban már többször győztek a Tiszaligetben: márciusban 13, majd az elődöntő első találkozóján 9 ponttal.

A címvédő Szolnok nagyon nehéz helyzetben van, hiszen rövid idő belül elvesztette mindkét irányítóját (Burrell és Wittmann). Ennek tudható be a pénteki fásult, enervált játék – az öt nagyszerű légióst foglalkoztató Körmend gyakorlatilag agyonverte az Olajt. Egy ilyen kiélezett párharc utolsó felvonásán minden megtörténhet, ám úgy véljük, a Szolnok két nap alatt nem tudja rendezni a sorait. A vasiaknak nagyon fekszik az Olaj stílusa, legyőzték a Magyar Kupa fináléjában is, ebben az idényben 6-3-ra áll a párharcuk: a körmendiek javára. Ha Vojvodát ismét kiveszi a játékból a Körmend, harmadszor is győzhet, és bejuthat a bajnoki fináléba.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!