<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Gólváltásra fogadunk a rájátszási derbin

Mindkét együttes jó támadósorral rendelkezik, s noha ez első meccsek rendre visszafogottabb játékot hoznak, mi azért bízunk a két alakulatban!
Olasz másodosztály, rájátszás
Novara - Pescara
Vasárnap, 18:30 óra

A Novara a 8. helyen zárt 65 egységgel a Serie B-ben, otthon 12-5-4-es mérleghez 39-16-os, egészen ütős gólkülönbség társult. A kékek nagy utat jártak be, hiszen az idén jutottak vissza a második vonalba. A keret nem rossz, a padon pedig Marco Baroni kifejezetten jó csapatot formált. Az ősszel még akár vérmesebb reményeket is táplálhattak az északiak, de a tavasz már nem sikerült olyan fényesre, végül annak is örülni kellett, hogy odaértek a play offra. Az rájátszás első körében a Bari várt Lanzafaméékre, és a San Nikolában Pablo Gonzalez vezetésével gyorsan elhúztak 0-3-ra, de a kakasok egyenlítettek. Jött a ráadás, amelyben Galabinov ismét betalált, kialakítva a 3-4-es végeredményt. A találkozón Dickmannt kiállították, így a jobbhátvéd ma eltiltását tölti. Rajta kívül a védelemben és a kapusposzton van hiányzója a gárdának, de ők nem alapemberek.

A Pescara a 4. helyre futott be 42 ponttal, idegenben 8-4-9-es mérleggel. A delfinek sok gólt rúgtak, de sokat is kaptak (69-52). A kék-fehérek február elejétől március végéig botrányosan gyengén szerepeltek, de a finisre összekapták magukat, és Lapadula vezetésével előkelő helyről várhatják a rájátszást. Massimo Oddo alakulata erős, a védelem tengelyében és a középpálya közepén azért lesz hiányzó, de így is ütős alakulat léphet pályára a Stadio Silvio Piolában.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

07451HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.85

A továbbjutás két mérkőzésen dől el, ám az az érzésünk, hogy nem bunkerfociznak majd a csapatok. A gólváltás igencsak kecsegtető opció, mi erre fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!