<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Ezt a vasárnapi tippet kár lenne kihagynod

Igazi északi rangadó várható a svéd élvonalban vasárnap, és a Norrköping-Elfsborg csatától gólokat várunk.
Svéd bajnokság
Norrköping - Elfsborg
Vasárnap, 17:30 óra

A bajnok jól tolja az idén is, a játéknap előtt mindössze egy egység volt a lemaradása a Malmővel szemben. Most 23-nál jár, otthon mindenkit kivégzett (5-0-0), ehhez 17-4-es gólkülönbség társult. A formája kifejezetten biztató, négy bajnoki sikert követően kétszer ikszelt, de erős ellenfelek otthonában (Göteborg, Örebrö). Over/under mérlege 9/2. A keretben egy kapus, egy bekk és egy középpályás küzd sérüléssel.

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

14404VTöbb, mint 2.5 gól1.50

A borasi alakulat 16 ponttal a 7. helyen tanyázott a fordulót megelőzően. Idegenben 2-0-4-es mérleghez 9-10-es gólkülönbség társult, a formája pedig szeszélyes. Idegemben kikapott, majd nyert, végül saját közönsége előtt nem bírt a Jönköpinggel, emberhátrányban kétgólos előnyt adtak le Prodellék. A sárga-feketék is hajlamosak gólgazdag mérkőzéseket vívni, 8 alkalommal jött a +2,5 náluk. A keret közel sem lesz teljes, egy támadó és egy középpályás eltiltását tölti, egy bekk pedig sérült.

Az elmúlt években egymás ellen rendre elszabadult a pokol, nem a védekezésről szóltak a kilencven percek. Ma sem lesz másként, három találatot összehoznak a gárdák. Tippünk így: +2.5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!