<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Izlandi foci és egy merész tenisztipp

Az izlandi éllovas sikerére fogadunk közel kétszeres pénzért, Bertens pedig meglepetést okozhat a Roland Garros hétfői napján.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

00543. Kiki Bertens – Madison Keys, 1 (2.55), - női tenisz, Roland Garros, 11.00

A döntés csupán a jelenlegi forma alapján megalapozott. Kiki Bertens szenzációsan menetel eddig a Roland Garroson. Az első fordulóban rögtön kiejtette a harmadik kiemelt Angelique Kerbert, az idei Australian Open győztesét, a második körben az olasz Camila Giorgit, a harmadikban pedig a feljövőben lévő orosz tehetséget, a 29. kiemelt Kasatkinát. Keys eddig nem találkozott olyan ellenféllel, aki jelentős erőfeszítésre kényszerítette volna, illetve ő sem salakon nőtt fel, ezért úgy gondoljuk, meglepetés születhet. Ráadásul Bertens a nürnbergi tornagyőzelemmel érkezett a Roland Garrosra, tíz mérkőzés óta veretlen salakon. Meglehet a 11.

16144. Stjarnan - Breidablik, 1 (1.95) - izlandi bajnokság, 22:00

Az éllovas fogadja a középmezőnyben tanyázót az izlandi élvonal 6. körében. A Stjarnan egyelőre veretlenül vezeti a bajnokságot, vagyis jó úton halad, hogy visszahódítsa az FH-tól a bajnoki trófeát. A bajnokságot három sikerrel kezdte a gárda, ezt követően a KR és az FH elleni remire futotta erejéből, de ezek nem mondhatóak rossz eredménynek, hiszen izlandi szinten két erős ellenféllel találkozott.

A Breidablik felemás kezdésen van túl: 3 győzelem és 2 vereség szerepel a neve mellett, idegenben jelenleg 1-0-1 mérleggel áll, azonban sikerét a sereghajtó Fylkir otthonában érte el (ez a Fylkir eddigi teljesítményét nézve papírformának mondható), a nem túl ütős Throttur otthonában (emberhátrányban ugyan) simán kapott ki. A Stjarnan eddig legyűrhetetlennek tűnik a bajnokságban, védelme mindössze 3 gólt kapott 5 forduló alatt, amely mindenképp biztatónak mondható. Amennyiben a Breidablik védekezését sikerül feltörni, úgy bezsebelhet újabb fontos három pontot a csapat. Az odds csökken (2.30-ról indult), de 1.95 környékén még megéri elcsípni.

 
 
  • 4Lavjaman0072016június01.19:45ÚjVálasz

    Én örülök, hogy eltűnt az a szerencsétlen. :D

     
  • 3Tibs2016május30.21:47ÚjVálasz

    Elkapta a nyerő szériát! :D

     
  • 2itsipia2016május30.17:33ÚjVálasz

    hiányzik????
    ne bátorítsd....:(

     
  • 1Moon722016május30.09:30ÚjVálasz

    Mi lett nyavajdával ???

    Talán a tegnapi nyerőt ünnepli még , hogy ma nincs "nyavajgás" még ?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!