<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: tenisz, kosár és foci, 3-szoros odds

A Roland Garroson a Williams-Bacsinszky találkozóra fogadunk, emellett az olasz kosár rájátszásba és az angol labdarúgó negyedosztály feljutási meccsére is van ötletünk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

00484. V. Williams - T. Bacsinszky, játszmák száma 2 (1.45) - női Roland Garros, 15:30

Jó meccsnek ígérkezik a világranglista 9. és 11. helyezett játékosa között. A magyar felmenőkkel is rendelkező, de svájci színekben versenyző Tímea Bacsinszky ragyogóan teljesít az utóbbi időkben, élete formáját mutatja, és a legjobb eddigi világranglista-helyezése ez a 9.hely. Ha csak a salakos formát nézzük, sokkal stabilabbnak mondható az amerikainál, aki inkább a hazai keménypályás versenyeken él igazán. És bár eljutott a legjobb 16-ig, megszenvedett az első fordulóban Kontaveit ellen, elég alaposan, majd Cornet kényszerítette döntő játszmára az előző fordulóban, bár azt 6:0-ra húzta be Venus. Két játszmára tippelünk, salakon meggyőzőbb a svájci.

04301. Wimbledon - Plymouth, 1.5 gól felett (1.35) - angol negyedosztály rájátszás, 16:00

A feljutás a tét immáron ezen a mérkőzésen, ám a fenti két együttes közül csak egy csatlakozhat a jövő évi harmadosztályú mezőnyhöz. A helyszín természetesen a Wembley, ahol jó eséllyel szoros összecsapásra van kilátás és a feljutás egy meccsen dől el. A Wimbledon a 7. helyen zárta az alapszakaszt 75 ponttal, magabiztosan ért oda (6 pont előnnyel a Leyton előtt) a rájátszást érő helyekre. Otthon és vendégként is egyaránt pozitív mérleggel zárt, 46 meccsén 64 gólig jutott. A Plymouth az 5. helyen végzett 81 egységgel, szintén magabiztosan teljesített saját közönsége előtt és távol saját pályájától is. A rájátszásban a Wimbledon két szoros meccsen az Accrington csapatát gyűrte le (2-2 és 1-0), míg a Plymouth 2-2-es első meccs után otthon 1-0-ra győzte le a Portsmouth gárdáját és így továbblépett a döntőbe.

Az alapszakaszban egyik meccsük sem volt unalmasnak mondható: a Wimbledon gyepén 2-0-ra nyert a Plymouth, majd fordított pályaválasztási feltételek mellett 2-1-re a Wimbledon diadalmaskodott. Emellett egy kupameccsen is találkoztak, mely végül 5 gólt hozott. Bár a hatalmas tét miatt óvatos kezdést várunk az együttesektől és a tipp szempontjából döntő jelentőségű lesz, mikor születik az első gól, a 1.5 gól feletti opciót jó választásnak gondoljuk erre a derbire.

04975. Reggio Emilia – Avellino, 2, hendikep +8.5 pont (1.55) – olasz férfi kosárlabda-bajnokság, 20:45

A hetedik meccs dönt az olasz bajnokság elődöntőjében, az alapszakasz-második Reggio Emilia az Avellinót látja vendégül. Eddig mindenki hozta az otthoni meccsét, ebben a párosításban 14, 8 és 10 pontos hazai siker született. Nem kizárt, hogy hétfőn folytatódik a sorminta, ám meggyőződésünk, hogy a mindent eldöntő összecsapáson nem lesz nagy különbség. Az Avellino szombaton 83-74-re diadalmaskodott, kiharcolva a hetedik meccset, és hétfőn is a végsőkig harcban lehet, vagyis 8.5 ponttal megtámogatva győzhet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!